NUDE LIP WARDROBE - VOLUME TWO

Delilah - Σετ δώρου για τα χείλη

55,00€

DL1NLWV2

 0gm

less plus

Περιγραφή

Μια προσεκτικά μελετημένη τριάδα προϊόντων για τα χείλη που βοηθά στην επιλογή των σωστών αποχρώσεων για διαχρονικά nude χείλη. Αυτές οι τρεις υπέροχες αποχρώσεις σε διακριτικούς τόνους γιορτάζουν την ομορφιά του "au natural"  διατηρώντας παράλληλα το πλούσιο χρώμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση για όλους τους τόνους δέρματος.

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Long Wear Lip Line- Απόχρωση Naked
Αυτό το μολύβι χειλιών σε κολακευτική nudeαπόχρωση, δίνει σχήμα στα χείλη με την απαλή και σταθερή σύνθεσή του. Η μύτη ακριβείας διατηρείται εύκολα με την καινοτόμα ενσωματωμένη ξύστρα.

Το πολυβραβευμένο, Color Intense Cream Lipstick- Απόχρωση Flirt
Ένα όμορφο, ροδακινί - nudeκραγιόν που αναδεικνύει τα χείλη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με λείο ημι-ματ φινίρισμα και εμπλουτισμένο με θρεπτική βιταμίνη Ε για εξαιρετικά απαλή και ενυδατική αίσθηση. Έχει κερδίσει το Woman and Home Best 100 Beauty buys, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Color Gloss Ultimate Shine Lip gloss – Απόχρωση Jewel
Αυτό το υπέροχο γυαλιστερό ροζ χρυσό lip gloss είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα βοτάνων που χαρίζουν στα χείλη απαλό, άνετο χρώμα, με έντονα λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να κολλάει.

Τρόπος Χρήσης

Φορέστε κάθε προϊόν ξεχωριστά ή και τα τρία μαζί για να δημιουργήσετε στα χείλη σας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση σε nude τόνους, χαρίζοντας ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Το τέλειο σετ για όλους τους τόνους δέρματος για nude look.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express