ORANGE ESSENTIAL OIL View larger

ORANGE ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

41,00€

ALQAE50001

 0gm

10ml

Δράση

Καλλυντικό επίπεδο: καταπραϋντικό τονωτικό, ενυδατικό, στυπτικό, αντιοξειδωτικό.

Θεραπευτικό Επίπεδο: αντισπασμωδικό, ανθρακούχο, χωνευτικό, αντιπυρετικό, ηρεμιστικό και διεγερτικό.

Σε ψυχολογικό επίπεδο: δίνει ισορροπία και δύναμη, ενθουσιασμό για ζωή και χαρά.

Είναι ένα αιθέριο έλαιο για σκευάσματα λαδιού σώματος κατά του στρες γιατί σε συναισθηματικό επίπεδο παρέχει ισορροπία και δύναμη, γαλήνη, χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή.

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ή το έλαιο φλούδας Citrus aurantium dulcis, που εξάγεται από τη φλούδα του φρούτου, έχει μεγάλες καλλυντικές ιδιότητες. Αυτό το αιθέριο έλαιο αρέσει σε όλους, αφού δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ευεξίας.

Η πορτοκαλιά είναι ένας θάμνος από τις θερμές περιοχές της Κίνας. Ήταν οι Άραβες που έφεραν για πρώτη φορά πορτοκαλιές στη Μεσόγειο. Οι Άραβες εγκαταστάθηκαν τον 7ο αιώνα σε όλη την Ισπανία, και διέδωσαν την καλλιέργειά του σε μεγάλες περιοχές του νότου της χώρας όπως η Βαλένθια, η Μούρθια, η Σεβίλλη. Πήραν επίσης την καλλιέργειά τους στη Σικελία. Ο Χριστόφορος Κολόμβος το πήγε στην Αμερική, όπου ιδρύθηκε η καλλιέργεια πορτοκαλιού στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια. Ξεκινώντας από τον 18ο αιώνα, το εμπόριο πορτοκαλιού έγινε ευρέως διαδεδομένο ενώ μέχρι τότε θεωρούνταν πολύ ακριβό φρούτο.

Είναι ένα από τα 12 θεμελιώδη αιθέρια έλαια που πρέπει να έχετε στην καμπίνα και να ξεκινήσετε στον κόσμο της αρωματοθεραπείας. Ισχυρός παράγοντας ενυδάτωσης και εξισορρόπησης του δέρματος. Απαραίτητη στις κύριες φόρμουλες προσώπου για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας δερματικών παθήσεων. Έχει θρεπτικές, αντιρυτιδικές και αναπλαστικές ιδιότητες του δέρματος, επομένως είναι υποψήφιο για ένταξη σε σκευάσματα για αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Είναι ένα αιθέριο έλαιο για σκευάσματα λαδιού σώματος κατά του στρες γιατί σε συναισθηματικό επίπεδο παρέχει ισορροπία και δύναμη, γαλήνη, χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή.

 

Δραστικά συστατικά

Limonene, Beta-mircene

Συστατικά

CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, LIMONENE*

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο πρόσωπο: προτείνουμε ανάμειξη με κάποιο φυτικό/βοτανικό έλαιο (carrieroil) πχ αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, βαλσαμέλαιο, έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, σιτέλαιο) σε αναλογία 99% carrieroil συν 1% αιθέριο έλαιο. Αυτό μεταφράζεται σε 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο για κάθε 10 ml του carrieroil.

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% CarrierOil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrieroil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express