VERBENA ESSENTIAL OIL View larger

VERBENA ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

81,00€

ALQAE82301

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Καλλυντικό Επίπεδο: Αντιοξειδωτικό, δίνει φωτεινότητα, βοηθά στη ρύθμιση μελανίνης, ιδανικό για θεραπείες υπερμελάγχρωσης ή/και ελαττωμάτων. Επιφανειοδραστικό, συσφιγκτικό, αναπλαστικό, αντιρυτιδικό.

Θεραπευτικό Επίπεδο: Υπάρχουν πολλαπλές θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του αιθέριου ελαίου, αλλά μεταξύ αυτών ξεχωρίζει ότι δρα στην τόνωση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, ρυθμίζει τις κινήσεις του εντέρου, την πεπτική δράση, βοηθά κατά της δυσκοιλιότητας. Ανακουφίζει από ημικρανίες και πονοκεφάλους. Ως ηρεμιστικό, βοηθά ως αντιφλεγμονώδες αναλγητικό. Μυϊκό αναλγητικό, αναλγητικό, βοηθά κατά του πόνου. Αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, ανθρακούχο, πεπτικό αποτοξινωτικό, αντιπυρετικό, καταπραϋντικό, στομαχικό.

Ψυχολογικό Επίπεδο: Εξαλείφει κακές σκέψεις και διαταραχές του νου που εκδηλώνονται με τη μορφή νοητικού βρόχου. Συνδέεται με όλα σχεδόν τα τσάκρα, ειδικά με το τρίτο μάτι, μειώνοντας τις κακές σκέψεις, και με το ηλιακό πλέγμα, ως αγχολυτικό και ηρεμιστικό. Φέρνει ευτυχία και ευεξία, λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό. Καταπραΰνει το άγχος, λόγω της αναζωογονητικής και σταθεροποιητικής του δράσης. Τονώνει, μειώνει το στρες, αποκαθιστά το σθένος ενάντια στην απάθεια και την απροθυμία.

Το άρωμα

Αρωμα βοτάνων

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο βερβένα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες για το δέρμα βοηθώντας το να το απελευθερώσει από τις ελεύθερες ρίζες και επομένως, να μειώσει το στρες του. Έχει αναζωογονητική δράση όταν χρησιμοποιείται στον διαχύτη.

Το αιθέριο έλαιο βερβένα διαθέτει ένα ελαφρώς λεμονάτο, πολύ γλυκό, εξωτικό, ζεστό και φρουτώδες άρωμα και θεωρείται εξαιρετικό αρωματικό αντικαταθλιπτικό. Η δράση του έγκειται στο οτι φέρνει χαρά και ευεξία σχεδόν αμέσως. Όταν χρησιμοποιείται σε διαχύτη, αυτό το αιθέριο έλαιο έχει αναζωογονητική δράση. Καλλιεργείται ως καλλωπιστικό φυτό και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Από αρχαιοτάτων χρόνων ονομαζόταν το βότανο των μαγισσών, αφού το χρησιμοποιούσαν ευρέως σε μαγικές τελετουργίες.

Είναι ένα ηρεμιστικό αιθέριο έλαιο με έντονη δράση κατά του στρες. Είναι καλό αγχολυτικό σε καταστάσεις κακών σκέψεων οπότε φέρνει ηρεμία και αρμονία. Αυτή η ηρεμιστική δράση της ατμόσφαιρας στη χρήση του σε ένα διαχύτη βοηθά επίσης στη συμφιλίωση ενός καλύτερου ύπνου λόγω της γενικής χαλαρωτικής επίδρασης του αιθέριου ελαίου βερβένα.


Δραστικά συστατικά

Neral, Geranial, Limonene

Συστατικά

Lippia Citriodora Extract.Contiene/contains: Limonene, Citral, Linalool*

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο πρόσωπο: προτείνουμε ανάμειξη με κάποιο φυτικό/βοτανικό έλαιο (έλαιο βάσης) πχ αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, βαλσαμέλαιο, έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, σιτέλαιο) σε αναλογία 99% έλαιο βάσης συν 1% αιθέριο έλαιο. Αυτό μεταφράζεται σε 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο για κάθε 10 ml του ελαίου βάσης.

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% έλαιο βάσης συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του ελαίου βάσης.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express