STICKY FINGERS

FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

118,00€

 0gm

less plus

Το άρωμα

Οσφρητικές Συμφωνίες: Πικάντικο πατσουλί, πουδρέ καπνός και δέρμα 
Διάθεση: : Ροκ, κομψή, διεφθαρμένη, πολυτελής

Ένα πολυτελές και κομψό πατσουλί είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της κομψής και ροκ δημιουργίας. Ένα αφρώδες πικάντικο ξεκίνημα στη συνέχεια αποκαλύπτει δέρμα και καπνό, όλα εγχυμένα σε βούτυρο ίριδας. Αντιπροσωπεύει μια άγρια αλλά ανέμελη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένη αλλά αισθησιακή, κομψή με πρωτοτυπία.

Οσφρητική πυραμίδα
Νότες κορυφής : Κόλιανδρος, κανέλα
Νότες καρδιάς : iris butter
Νότες βάσης : πατσουλί, σαντααλόξυλο, ηλιοτρόπιο, μόσχος, καστόριο, δέρμα, καπνός, φασόλι Τόνκα.

Είναι ένα extrait de parfum, οπότε χρησιμοποιήστε το με φειδώ καθώς η συγκέντρωση του είναι 25%. Έχει μεγάλη διάρκεια (κατά μέσο όρο 12 ώρες).

Η έμπνευση του δημιουργού

Αυτό το άρωμα δεν κολλά μόνο στα δάχτυλα, αλλά παραδόξως και στο μυαλό. Το άρωμα περιστρέφεται γύρω από το Πατσουλί, σε μια απολαυστική και πολυτελή ερμηνεία. Η κορυφή βάζει αμέσως στο τραπέζι τα ισχυρά όπλα: ένα έντονο, σχεδόν αλκοολούχο πατσουλί και δέρμα. Κάπως άγριο και ανέμελο, επικίνδυνα ενδεδυμένο με δέρμα αλλά παιχνιδιάρικο. Καθώς στεγνώνει γίνεται πιο μαλακό και περίπλοκο, χάρη στο πονηρό βούτυρο της ίριδας που κάνει όλη την ατμόσφαιρα πιο απαλή και ενδιαφέρουσα. Μην ξεγελιέστε από την ίριδα, δεν υπάρχει κανένας ρομαντισμός εδώ: τα φύλλα καπνού έχουν τυλιχτεί σε τσιγάρο, το δερμάτινο μπουφάν καταλήγει πεταμένο κάπου και η απολαυστική, δελεαστική μυρωδιά του δέρματος τελικά ξεπροβάλλει. Διάφοροι λόγοι και προσωπικοί πνευματικοί συνειρμοί με οδήγησαν σε αυτή τη δημιουργία και τον τίτλο της. Αυτό το άρωμα έχει σχεδιαστεί να είναι τόσο δελεαστικό όσο η σοκολάτα που κολλάει στα δάχτυλά μας και δεν μπορούμε να αντισταθούμε να τα γλείψουμε. Υπόψιν: αυτό δεν είναι ένα βρώσιμο άρωμα και το γλείψιμο των δακτύλων είναι απλώς μια μεταφορά για άλλου είδους ακαταμάχητους πειρασμούς.

Μια σημαντική αναφορά είναι σίγουρα το εμβληματικό άλμπουμ του 1971. Λατρεύω τη ροκ και τη δεκαετία του '70 για τη συνεισφορά της στη μουσική, αλλά συγκεκριμένα, λατρεύω αυτό το εξώφυλλο.

Με συνόδευε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ένα δισκοπωλείο με βινύλια εκεί κοντά το είχε στη βιτρίνα του, και το έβλεπα κάθε μέρα.

Αυτό το εξώφυλλο κυριολεκτικά κόλλησε στο μυαλό μου και όταν άρχισα να εμπνέομαι το mood αυτού του αρώματος, ήταν αδύνατον να μη το σκεφτώ.

Κριτικές

Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε μια κριτική

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές. Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express