Reduced price! 3 DAY WEEKEND View larger

3 DAY WEEKEND

SAMPAR - Ενυδατικό τζελ για φυσικό σταδιακό μαύρισμα

24,60€

-40%

41,00€

SAM14212

 140gm

less plus

50ml

Δράση

Η φυσική λάμψη που αποκαλύπτεται απο το προϊόν αυτό, δίνει μια πνοή καλοκαιρινού αέρα στο δέρμα! Φρέσκο και πολύ ενυδατικό τζελ που διεγείρει την φυσική μελανίνη του δέρματος (χρωστική ουσία που απαιτείται για το μαύρισμα), για φυσικά ηλιοκαμμένο δέρμα χωρίς ήλιο, αυτομαυριστικά ή μακιγιάζ όλο το χρόνο. Καλό ταξίδι!

Νέα βελτιωμένη σύνθεση που προσφέρει: 32% αύξηση των επιπέδων της μελανίνης, 50% προστασία κατά της αντίστασης του ήλιου με SSP ('Εξυπνη Πρόληψη Ήλιου), και έντονη 24ωρη ενυδάτωση.

Δραστικά συστατικά

Εκχύλισμα Cimicifuga racemosa, Αμερικάνικη φαρμακευτική ρίζα που διεγείρει φυσικά τη παραγωγή μελανίνης.
Μελανοκυτοτρόπα πεπτίδια
, ενεργά συστατικά που αυξάνουν τη σύνθεση μελανίνης. SSP (Έξυπνη Πρόληψη Ήλιου) λειτουργεί ως ασπίδα στην καρδιά των κυττάρων για την προστασία του DNA, ενισχύοντας τις φυσικές άμυνες του δέρματος από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες και την πρόληψη των επιβλαβών επιπτώσεων του ήλιου και της φωτογήρανσης.
Hydrocomplex επιδιορθώνει και ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, προκειμένου να διατηρήσει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα.
Σύμπλεγμα Urban Advance: Πανίσχυρος συνδυασμός 3 ενεργών συστατικών (ορός βουτύρου καριτέ, ενδορφίνη μέντας και προβιοτικά σάκχαρα) δρα ως αντιοξειδωτική ασπίδα, εξουδετερώνοντας όποια δερματική ανισορροπία οφείλεται στη ρύπανση,ενισχύει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος και προκαλεί ένα "σοκ" που επαναδραστηριοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας σε κυτταρικό επίπεδο.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε το πρωί σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και στο πάνω μέρος του στήθους.

Προσοχή: Το 3 Day Weekend δεν είναι αυτομαυριστικό.
Η ένταση του φυσικού μαυρίσματος που επιτυγχάνεται μετά από μια εβδομάδα χρήσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τύπο του δέρματος σας και τη φυσική ικανότητα του να παράγει μελανίνη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express