C+C SPF30 OIL-FREE MACRO-ANTIOXIDANT SUN PROTECTION View larger

C+C SPF30 OIL-FREE MACRO-ANTIOXIDANT SUN PROTECTION

Natura Bissé - Aντιγηραντικό αντιηλιακό με MacroAntioxidants® & βιταμίνη D

62,00€

NB31E223

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Δεν πρόκειται για ένα απλό προϊόν με SPF πρόκειται για μια επανάσταση στη φροντίδα δέρματος. Το C+C Oil-Free MacroAntioxidant® Sun Protection SPF 30 είναι το μοναδικό προϊόν φροντίδας δέρματος στον κόσμο που περιέχει  MacroAntioxidants® τα οποία εκχυλίζονται κατευθείαν από τη φλούδα των φρούτων και παρέχουν ανεπανάληπτη βιολογική προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. 

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με προβιταμίνη-D, ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό συστατικό, για να απολαμβάνετε τον ήλιο χωρίς προβλήματα και και ανησυχία για κηλίδες, ρυτίδες και χαλάρωση. 

Παρέχει "μακροπροστασία" στο δέρμα: τα Macro-Antioxidants© από πορτοκάλι παρέχουν μια πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. 

Διασφαλίζει τα βέλτιστα επίπεδα βιταμίνης D στο δέρμα για να καταπολεμήσει τη γήρανση. 

Προλαμβάνει και καταπολεμά τη φωτογήρανση (απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας, ρυτίδες, σκούρες κηλίδες). 

Προστατεύει το δέρμα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία: προλαμβάνει και επιδιορθώνει τις φθιρές που προκαλούνται στο δέρμα από την έκθεση στον ήλιο, προλαμβάνει τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς, δυο από τις αιτίες της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. 

Παρέχει εντατική ενυδάτωση προλαμβάνοντας την ξηρότητα του δέρματος, η οποία πολλές φορές συμβαίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. 

Παρέχει μια λαμπερή, λεία και γεμάτη ζωντάνια επιδερμίδα τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. 

Με υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα πορτοκάλι. 

Δραστικά συστατικά

MacroAntioxidants® από φλούδα πορτοκαλιού: πανίσχυρα αντιοξειδωτικά με βάση τη βιταμίνη C, που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα και κατοχυρώθηκαν από την CSIC (Superior Centre for Scientific Research in Spain). Συλλέγοντάς τα με πατενταρισμένη διαδικασία εκχύλισης, η NATURA BISSÉ είναι η μόνη εταιρεία που τα χρησιμοποιεί σε τοπικές συνθέσεις. Διαθέτουν μια απίστευτη ικανόρητα να ουδετεροποιούν τις ελεύθερες ρίζες και να προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, διατηρώντας έτσι το δέρμα υγιές και λαμπερό. 

Προ-βιταμίνη D: η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η προ-βιταμίνη D επιτρέπει την επίτευξη των βέλτιστων επιπέδων βιταμίνης D μετά την ηλιακή ακτινοβολία, μια λειτουργία που μπορεί να παρεμποδίζεται από τη χρήση άλλων φίλτρων ή αντιηλιακών. 

Βιταμίνη E (άλφα-τοκοφερόλη): ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα ενάντια στη φωτο-γήρανση και προλαμβάνει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών από την έκθεση στον ήλιο.

Υδρολυμένο κολλαγόνο: συνδυασμός αμινοξέων και πεπτιδίων που προέρχονται από θαλάσσιο κολλαγόνο, με εκπληκτικές αναγεννητικές και συσφικτικές ιδιότητες. 

Γλυκερίνη: μαλακτικό συστατικό που παρέχει βελούδινο άγγιγμα και αναζωογόνηση στο δέρμα. Με έντονη ενυδατική δράση, βοηθά στην αποτελεσματική πρόληψη της αφυδάτωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.

Αιθέρια έλαια από πορτοκάλι και μανταρίνι: με το γλυκό και απολαυστικό άρωμά τους μεταδίδουν αμέσως μια αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας.

Aνακαλύψτε εδώ γιατί η βιταμίνη C είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το καλοκαίρι!

Συστατικά

Water (Aqua), Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Oryza Sativa (Rice) Starch, PEG-100 Stearate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Citrus Sinensis (Orange) Peel Extract, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Hydrolyzed Collagen, Bisabolol, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Glyceryl Linolenate, 7-Dehydrocholesterol, Polyacrylate Crosspolymer-11, Disodium EDTA, Glyceryl Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Tricalcium Phosphate, Citric Acid, BHT, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700). Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείτε κάθε πρωί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εφαρμόζετε ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό ή 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, ακόμη και τις ημέρες με συννεφιά.

Επαναλαμβάνετε κάθε 2-3 ώρες

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Χρησιμοποιήστε το C+C Oil-Free Macro-Antioxidant Sun Protection καθημερινά, όλο το χρόνο και πείτε αντίο στα σημάδια κούρασης, το θαμπό, άτονο δέρμα. Καλωσορίστε μια λαμπερή, γεμάτη ζωντάνια επιδερμίδα!

Το C+C Oil-Free Macro-Antioxidant Sun Protection είναι το ιδανικότερο αντιηλιακό για νεαρές ηλικίες για αποφυγή εμφάνισης κηλίδων και σημαδιών λόγω ήλιου και τη διατήρηση μιας όμορφης και αψεγάδιαστης επιδερμίδας σε βάθος χρόνου. 

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express