THE BODY CREAM View larger

THE BODY CREAM

Natura Bissé - Έξτρα θρεπτική & ενυδατική κρέμα σώματος 

90,00€

NB32A109

 0gm

less plus

200ml

Δράση

Ένας καταρράκτης ενυδάτωσης και λάμψης

Τι είναι μια όαση στην έρημο; Μια πλούσια ανάπαυλα από την ξηρή ζέστη. Ένα εξαίσιο καταφύγιο. Πίνοντας από μια πηγή που φέρνει το σώμα και το πνεύμα σας πίσω στη ζωή, σβήνοντας την αφυδάτωση. Μια στιγμή ευφορίας!

Η Diamond Well-Living The Body Cream περιέχει τα καλύτερα συστατικά της φύσης με αρώματα εσπεριδοειδών και τζίντζερ για να ομορφύνει την ημέρα σας.

Μερικές φορές το δέρμα σας διψάει για υγρασία και εσείς για εξαιρετικές εμπειρίες.

Ενυδατωθείτε με ενθουσιασμό!

Αποκαλύπτει το θρεπτικό, ελαστικό και μεταξένιο δέρμα.

Παρέχει άνεση και απαλότητα στο πιο ξηρό δέρμα.

Παρέχει αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση της υγείας του δέρματος.

Αναζωογονεί τις αισθήσεις με το ζωντανό άρωμά του.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...

Πάνω από το 90% του προϊόντος είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά (σύμφωνα με το ISO 16128)

Vegan

Δοκιμασμένο για αλλεργίες

Δραστικά συστατικά

Το λάδι Tamanu, διαθέτει εξαιρετικές αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό ομορφιάς της Πολυνησίας.

Λιπιδικό κοκτέιλ – με φυσικό εκχύλισμα καντελίλιας από το μεξικάνικο φυτό Euphorbiacerifera, βούτυρο μάνγκο και βούτυρο καριτέ από σπόρους άγριου δέντρου που προέρχεται από την Αφρική – προσφέρει θρέψη στο δέρμα.

Το νερό του ρυζιού που λαμβάνεται μέσω της ζύμωσης βιολογικού ρυζιού που προέρχεται από την περιοχή Yeoju της Νότιας Κορέας προσφέρει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Η αλόη βέρα που συλλέγεται από βιολογικές καλλιέργειες που καλλιεργούνται στα Κανάρια Νησιά (Ισπανία) – είναι ένα παγκοσμίου φήμης συστατικό απαραίτητο για βαθιά, λαμπερή ενυδάτωση.

Το έλαιο σπόρων σταφυλιού, το οποίο λαμβάνεται από τους σπόρους ενός είδους σταφυλιού –εμβληματικό των μεσογειακών χωρών– αποκαθιστά σε βάθος το δέρμα σας.

Η βιταμίνη Ε και τα φυσικά εκχυλίσματα τζίνσενγκ, μήλου, ροδάκινου, σιταριού και κριθαριού ενισχύουν τη ζωτικότητα του δέρματος.

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιήστε το πρωί ή/και το βράδυ.

Απλώστε απαλά το προϊόν σε όλο σας το σώμα με απαλές κινήσεις που τυλίγουν κάθε εκατοστό του δέρματός σας.

Συνεχίστε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Για επιπλέον περιποίηση, κάντε ένα μασάζ ποδιών με αυτή την κρέμα.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Εάν ορισμένες περιοχές τις αισθάνεστε πιο τραχιές, ίσως οι αγκώνες ή οι φτέρνες σας, να είστε λίγο πιο γενναιόδωροι με την κρέμα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο κάνοντας μασάζ.

Διώξτε τις καθημερινές σας ανησυχίες και χαλαρώστε για λίγο. Μετατρέψτε το καθημερινό σας τελετουργικό ενυδάτωσης σε μια εμπειρία ενσυνειδητότητας.

Το μόνο που έχει σημασία είναι αυτή η πλούσια υφή… Αυτό το υπέροχο άρωμα. Νιώστε την κρέμα να απορροφάται καθώς την απλώνετε. Εκεί! Είδατε πώς έχει ανέβει η διάθεσή σας;

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express