DE-STRESS DRY BODY OIL

Natura Bissé - Καταπραΰντικό λάδι σώματος

66,00€

NB32J312

 0gm

less plus

100ml

Δράση

Πατήστε Παύση

Όταν πρέπει να επιβραδύνετε… όταν αναζητάτε την ησυχία και αφήνετε πίσω σας τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας – αυτό το χαλαρωτικό λάδι καταπραΰνει το μυαλό σας σαν απαλό αεράκι.

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την λεβάντα και απολαύστε μια πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας. Το δέρμα σας θα νιώσει υπέροχο. Το σώμα σας θα νιώσει χαλαρό. Και εσείς, θα νιώσετε απείρως πιο ήρεμοι.

Η χαλάρωση προάγει την ξεκούραση

  • Αποκαλύπτει πιο ενυδατωμένο, ελαστικό, απαλό και λαμπερό δέρμα.
  • Ξηρό, σατινέ αποτέλεσμα – δεν αφήνει λιπαρότητα, ώστε να μπορείτε να ντυθείτε μετά την εφαρμογή.
  • Τέλειο ως λάδι μασάζ.
  • Παρέχει αντιοξειδωτικά για την τόνωση της λάμψης του δέρματος.
  • Διατηρεί το δέρμα με ισορροπημένη όψη.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…

Πάνω από το 90% των συστατικών του DiamondWell-Living: TheDryOil - De-Stress είναι φυσικής προέλευσης (σύμφωνα με το ISO 16128)

Vegan

Δοκιμασμένο για αλλεργίες

Χωρίς ξηρούς καρπούς

Δραστικά συστατικά

Οι αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας θα σας μεταφέρουν στη ζεστή ύπαιθρο της μεσογειακής ακτής παρέχοντας μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Το έλαιο σπόρων σταφυλιού, το οποίο λαμβάνεται από τους σπόρους ενός είδους σταφυλιού –εμβληματικό των μεσογειακών χωρών– θρέφει σε βάθος το δέρμα σας.

Το ηλιέλαιο, το οποίο λαμβάνεται από τους ηλιόσπορους, αποπνέει ζωή και ενέργεια, παρέχει υγρασία και αποκαλύπτει μια πιο ελαστική επιδερμίδα.

Η ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος.

Συστατικά

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Lavandula Hybrida Oil, Tocopheryl Acetate, Pogostemon Cablin Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Fragrance (Parfum), Linalool, Coumarin, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol. (230301).

Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Μετά το μπάνιο ή το ντους, απλώστε σε στεγνό ή νωπό δέρμα, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι στην κρέμα σώματος σας για εντατική ενυδάτωση.
Προσθέστε μερικές σταγόνες στην μπανιέρα σας για να απολαύσετε ένα αισθησιακό μπάνιο.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Κάντε ένα απαλό μασάζ με αυτό το λάδι πριν πάτε για ύπνο. Το άρωμα λεβάντας θα σας παρασύρει σε μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης – ιδανική για να αποκοιμηθείτε.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσετε είναι να εξασκηθείτε στις βαθιές αναπνοές. Πριν πάτε για ύπνο, κλείστε τα μάτια σας και ξαπλώστε ανάσκελα. Εισπνεύστε από τη μύτη σας για 5 δευτερόλεπτα, κρατήστε την αναπνοή σας για 5-7 δευτερόλεπτα και εκπνεύστε από το στόμα σας για 7 δευτερόλεπτα. Θα κοιμηθείτε σε χρόνο ρεκόρ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express