ESSENTIAL SHOCK INTENSE GEL CREAM View larger

ESSENTIAL SHOCK INTENSE GEL CREAM

Natura Bissé - Κρέμα εντατικής σύσφιξης για όλους τους τύπους δέρματος

138,00€

NB31A129

 0gm

less plus

75ml

Δράση

Ελαφριάς υφής, αυτή η κρέμα τζελ σας χαρίζει ένα απολαυστικό χάδι. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική, αντιγηραντική ενυδατική κρέμα θρέφει και αναζωογονεί, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Η κρέμα Essential Shock Intense Gel παρέχει ανώτερη συσφικτική δράση. Ελαχιστοποιεί την όψη της χαλάρωσης και αποκαθιστά τη νεανική επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνει την ξηρότητα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Αναζωογόνηση με βελούδινο ματ αποτέλεσμα

• Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης γήρανσης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από κοινές ορμονικές αλλαγές.
• Αποκαλύπτει πιο σφριγηλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα.
• Παρέχει αντιοξειδωτικά οφέλη και ενυδάτωση.
• Η ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα δεν αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας.

Δραστικά συστατικά

Το σύμπλεγμα Proteoglycan-Derma βελτιώνει την ενυδάτωση, αυξάνει την σφριγηλότητα του δέρματος και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων.

Το Amino-Essence Cocktail, ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά συμπύκνωμα βασικών αμινοξέων (συμπεριλαμβανομένου του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης ελεύθερης μορφής), βοηθά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας.

Οι ισοφλαβόνες (φυτοοιστρογόνα) που εξάγονται από το Iris Florentina έχουν εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες και στοχεύουν στην εμφάνιση δερματικών αλλαγών που προκαλούνται από ανεπάρκεια ορμονών.

Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες C, E και F παρέχουν ανώτερα αντιγηραντικά οφέλη.

Συστατικά

Water (Aqua), Propanediol, Glycerin, Arginine, Carbomer, Butylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Niacinamide, Soluble Proteoglycan, Sodium Chondroitin Sulfate, Hydrolyzed Elastin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Iris Florentina Root Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate, Aspartic Acid, PCA, Glyceryl Linolenate, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Threonine, Proline, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Ascorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Disodium EDTA, Lecithin, Cetyl Phosphate, Cyclodextrin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Caramel. Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε το πρωί ή/και το βράδυ ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας το χρειάζεται το δέρμα. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στις άκρες των δακτύλων και ζεστάνετε το προϊόν. Εφαρμόστε στο πρόσωπο από το κέντρο του προσώπου μέχρι τη γραμμή των μαλλιών. Ξεκινήστε από το μέτωπο και κατεβείτε στο ντεκολτέ. Κάνοντας μασάζ το προϊόν στο δέρμα θα βελτιστοποιήσει την απορρόφηση του προϊόντος και θα βοηθήσει στην οξυγόνωση των μυών του προσώπου.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Αυτό είναι ένα ιδανικό όπλο για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών γήρανσης για όσους έχουν μικτό ή λιπαρό δέρμα.

Η τέλεια κρέμα για όσους ζουν σε ζεστά, υγρά κλίματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express