ESSENTIAL SHOCK INTENSE INSTANT-LIFT MASK

Natura Bissé - Mάσκα σύσφιξης 

28,00€

NB31B404

 0gm

less plus

1 Μάσκα

Δράση

“Αποκτήστε ανώτερα αποτελέσματα σφριγηλότητας σε μόλις 10 λεπτά.”

Χρειάζεστε μόνο 10 λεπτά για να περιποιηθείτε το δέρμα σας με την απαραίτητη δόση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου. Για το σκοπό αυτό η Natura Bissé έχει εμποτίσει μια πρωτοποριακή μάσκα προσώπου φτιαγμένη από μπαμπού, με υψηλές συγκεντρώσεις αυτού του ισχυρού συνδυασμού, προσφέροντας στο δέρμα άμεσα ορατά, εντυπωσιακά ενυδατικά και συσφικτικά της αποτελέσματα.

Χωρίς γλουτένη, χωρίς οινόπνευμα, χωρίς έλαια.

Κύρια οφέλη:

Σύσφιξη: Παρέχει άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης και βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης.

Πιο πυκνό δέρμα: Εμφανίζει πιο σφριγηλό δέρμα με ελαχιστοποιημένες ρυτίδες.

Ενυδατώνει: Ελαχιστοποιεί την ξηρότητα και διατηρεί το δέρμα ελαστικό και απαλό.

Περιγραφή

Εάν το δέρμα σας λαχταρά μια εντατική θεραπεία σύσφιξης ή εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον ενυδάτωση και θρέψη στη ρουτίνα ομορφιάς σας, αυτή η μάσκα έχει σχεδιαστεί πραγματικά για εσάς. Η φόρμουλα συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο με ελαστίνη και νιασιναμίδη για να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λείο και λαμπερό σε χρόνο ρεκόρ. Οι ίνες μπαμπού κάνουν τη μάσκα άνετη στη χρήση κατά την εφαρμογή, επιτρέποντάς της να προσαρμόζεται τέλεια στο πρόσωπο, σαν να απολαμβάνετε μια θεραπεία spa στο σπίτι, προσφέρoντας στο δέρμα σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δραστικά συστατικά

Αμινοξέα κολλαγόνου και ελαστίνης μεσαίου μοριακού βάρους.

Τα  αμινοξέα θαλάσσιας προέλευσης προάγουν την ελαστικότητα και καταπολεμούν τη χαλάρωση ενώ βελτιώνουν την επιδερμική δομή.

Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους.

Πέντε διαφορετικά μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέος συνδυάζονται σε αυτό το κοκτέιλ για να δράσουν στις διαφορετικές στιβάδες του δέρματος, παρέχοντας ένα ορατό αποτέλεσμα γεμίσματος και επιπρόσθετης ενυδάτωσης.  

Κολλαγόνο υψηλού μοριακού βάρους.

Αυτό το ενεργό συστατικό σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σύσφιξης και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Νιασιναμίδη.

Αυτή η βιταμίνη της ομάδας Β προσφέρει απίστευτα οφέλη λάμψης, συμβάλλει στον ομοιόμορφο τόνο δέρματος και αποκαθιστά τη φυσική λάμψη.

 

Συστατικά

Water (Aqua), Glycerin, Niacinamide, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Panthenol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Soluble Collagen, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene. (231026)

Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του.

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε μια φορά την εβδομάδα μετά την εφαρμογή ορού και κρέμας. Τοποθετήστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα και κάντε απαλό μασάζ με όσο προϊόν έχει απομείνει στο δέρμα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Χάρη στα άμεσα αποτελέσματα της, η μάσκα αυτή είναι ιδανική για χρήση πριν από μια σημαντική εκδήλωση.

Εφαρμόστε πριν τον ορό σας έτσι ώστε τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν καλύτερα στο δέρμα σας.

Ενισχύστε τα οφέλη των άλλων αντιγηραντικών προϊόντων της ρουτίνας σας, χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα συστηματικά, κάθε βδομάδα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express