DIAMOND COCOON DAILY CLEANSE

Natura Bissé - Kρεμώδες καθαριστικό προσώπου

80,00€

NB31C207

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Τοξίνες, ρυπογόνα σωματίδια, ακαθαρσίες… Κάθε μέρα πολλά στοιχεία επικάθονται στην επιφάνεια του δέρματός σας που μπορεί να προκαλέσουν ανισορροπίες και αλλοιώσεις στο δέρμα. Προστατέψτε το δέρμα σας και απομακρύνετε αυτά τα στοιχεία, το μακιγιάζ και την περίσσεια λιπαρότητας με ένα μόνο βήμα με αυτό το ήπιο, καθημερινό καθαριστικό προσώπου. Δρα πολύ ήπια στο δέρμα και διατηρεί όλη του την ενυδάτωση προσφέροντας μια αίσθηση καταπράυνσης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα καθαρό δέρμα, σφριγηλό και «ελαστικό».

Εξαλείφει προσεκτικά τις ακαθαρσίες, ιδανικό ως ένα καθημερινό καθαριστικό προσώπου.

Συντηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, σφριγηλό και καταπραϋμένο.

Απομακρύνει ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

 

Δραστικά συστατικά

Ένας χηλικός παράγοντας (chelating agent) που αιχμαλωτίζει τα βαρέα μέταλλα που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα για την πρόληψη από το οξειδωτικό στρες και παράλληλα για την ιδιότητά του να διατηρεί την σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση.

Αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που αποτελείται από εκχυλίσματα πιπερόριζας, μήλου, ροδάκινου, σίτου και κριθαριού που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τα βαρέα μέταλλα και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ρύπανση.

Νούφαρο, με τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές του ιδιότητες, βοηθά στην ανακούφιση του δέρματος και  μειώνει οποιαδήποτε δυσφορία.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Συστατικά

Water (Aqua), Isohexadecane, HydrogenatedPolydecene, CetearylEthylhexanoate, Glycerin, GlycerylStearate, PEG-100 Stearate, CetearylAlcohol, AloeBarbadensisLeafJuice, Saccharomyces/RiceFermentFiltrate, TriticumVulgare (Wheat) SeedExtract, PyrusMalus (Apple) Juice, PrunusPersica (Peach) Juice, HordeumVulgareSeedExtract, SodiumPalmitoylProline, PanaxGinsengRootExtract, AscorbicAcid, NymphaeaAlbaFlowerExtract, CetylPhosphate, Carbomer, DisodiumEDTA, SodiumHydroxide, Ethylhexylglycerin, Propanediol, DipropyleneGlycol, ButyleneGlycol, PalmiticAcid, 1,2-Hexanediol, GlycerylCaprylate, GlycerylUndecylenate, Phenoxyethanol, PotassiumSorbate, SodiumBisulfite, SodiumBenzoate, Fragrance (Parfum). Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του. (210429)

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, κάνοντας ήπιες κινήσεις μασάζ.

Ξεπλύνετε με άφθονο νερό ή με βρεγμένα με χλιαρό νερό σφουγγάρια προσώπου.

 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, συνδυάστε το με το βαθιά καθαριστικό mousseDiamondCocoonEnzymeCleanser ώστε να ολοκληρώσετε το «προστασία από τη ρύπανση» πρόγραμμα καθαρισμού σας.

Τις μέρες που τα ποσοστά ρύπανσης που εκτίθεστε είναι υψηλά, συστήνουμε να το αντικαταστήσετε με το καθαριστικό DiamondCocoonEnzymeCleanser.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express