DIAMOND INSTANT GLOW

Natura Bissé - Αμπούλες άμεσης σύσφιξης και φωτεινότητας

93,00€

 0gm

less plus

Δράση

Θα θέλατε να έχετε ένα πιο φωτεινό, ανορθωμένο και σφριγηλό δέρμα σε μόλις 10 λεπτά;

Επειδή πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο για να πραγματοποιήσουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, η Natura Bissé σχεδίασε αυτές τις καινοτόμες αμπούλες με ισχυρό αντιγηραντικό και ανορθωτικό αποτέλεσμα παρέχοντάς σας ένα mini lift στο σπίτι. 

Οι αμπούλες Diamond Instant Glow απολεπίζουν, τελειοποιούν και ανορθώνουν το δέρμα παρέχοντας παράλληλα άμεση φωτεινότητα. Με ισχυρή αντιρυτιδική δράση βοηθούν στη μείωση της έντασης των σημαδιών από το πέρασμα του χρόνου και αναζωογονούν με τρόπο μοναδικό το δέρμα. 

Πραγματοποιήστε το τελετουργικό 3 βημάτων και αποκτήστε μια νέα, ομορφότερη εμφάνιση σε χρόνο μηδέν!

Απολεπίζουν, συσφίγγουν και παρέχουν λάμψη.
Ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των ρυτίδων και των σημαδιών κούρασης. 
Παρέχουν ένα άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης.

Δραστικά συστατικά

Glycolic acid and alpha-hydroxy acid complex (AHAs) exfoliate your skin to minimize the look of imperfections, and give you softer, more even skin that’s ready to absorb steps 2 and 3.

Εκχύλισμα Ceratonia siliqua (χαρούπι): σε συνδυασμό με άλλα συστατικά όπως σενσορφίνες, νιασιναμίδη και αλόη βέρα παρέχουν εντατική ενυδάτωση.  Αποκαθιστούν την απαλότητα και την άνεση, εξομαλύνουν τον τόνο και ενισχύουν τη φυσική λάμψη.

Phyto-Lift Complex και κολλαγόνο υψηλού μοριακού βάρους παρέχουν ένα ανορθωτικό και συσφικτικό αποτέλεσμα που βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, διατηρώντας παράλληλα την βέλτιστη υγρασία. 

Πρωτεΐνες σόγιας and έντελβαϊς αναζωογονούν το δέρμα και μειώνουν τα σημάδια του χρόνου. 

Συστατικά

Water (Aqua), Hydrolyzed Soy Protein, Glycerin, Propanediol, Soluble Collagen, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Sodium PCA, Leontopodium Alpinum Extract, Sodium Polystyrene Sulfonate, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, alpha-Isomethyl Ionone, Red 4 (CI 14700). 180907 Peel: Ingredients / Ingredientes: Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycolic Acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Salicylic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Linalool. 220906 Radiance: Water (Aqua), Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Panthenol, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Arginine, Ceratonia Siliqua (Carob) Fruit Extract, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Ethylhexylglycerin, Sodium Acrylates Copolymer, Laureth-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Lecithin, Hydroxyethylcellulose, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Coumarin. Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείτε πρωί ή βράδυ, όταν θέλετε λαμπερή επιδερμίδα. Αν απαιτείται καθημερινή χρήση, μη χρησιμοποιείτε το πρώτο βήμα. 

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που εσωκλείονται για το πώς να ανοίξετε τις αμπούλες:

1. Βεβαιωθείτε ότι η αμπούλα δεν είναι αλλοιωμένη, εξετάζοντας τη λωρίδα ασφαλείας γύρω από τον «λαιμό».

2. Ανακινήστε καλά πριν από το άνοιγμα και κρατήστε σε όρθια θέση για να εξασφαλιστεί ότι όλο το περιεχόμενο βρίσκεται στον πάτο της αμπούλας.

3. Κρατήστε τη βάση της αμπούλας σταθερά με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο εφαρμόστε το σταγονόμετρο στο πάνω μέρος της αμπούλας.

4. Για να ανοίξετε την αμπούλα, πιέστε προς τη μία πλευρά με το σταγονόμετρο μέχρι να σπάσει η αμπούλα και να βγει το πάνω μέρος.

5. Πετάξτε το πάνω μέρος της αμπούλας.

6. Ενώστε το άδειο σταγονόμετρο στην αμπούλα έτσι ώστε να μπορεί να χυθεί το περιεχόμενο.

7. Για να εφαρμόσετε το προϊόν, πιέστε απαλά το σταγονόμετρο και αδειάστε τα περιεχόμενο στην παλάμη σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν γίνει σωστό άνοιγμα της αμπούλας, πετάξτε τη και χρησιμοποιήστε άλλη.

1η αμπούλα

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ: Αμέσως μετά το άνοιγμα της αμπούλας, ρίξτε το προϊόν στην παλάμη σας και εφαρμόστε σε καθαρό, τονωμένο και στεγνό πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Αφήστε το να δράσει για 8 λεπτά και αφαιρέστε με ένα σφουγγαράκι προσώπου το οποίο έχετε βρέξει με ζεστό νερό. 

2η αμπούλα

ΛΑΜΨΗ: Αμέσως μετά το άνοιγμα της αμπούλας, ρίξτε το προϊόν στην παλάμη σας και εφαρμόστε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αφήστε να δράσει για 1 λεπτό και μην το αφαιρέσετε.

3η αμπούλα:  

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αμέσως μετά το άνοιγμα της αμπούλας, ρίξτε το προϊόν στην παλάμη σας και εφαρμόστε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας ελαφρά χτυπηματάκια σε όλη την περιοχή για να σετάρετε το προϊόν. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς (μην επαναχρησιμοποιήσετε) και μετά εφαρμόστε το μακιγιάζ ή το αντιηλιακό σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση που έρθει σε επαφή, ξεπλύνετε με νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο όπως ενδείκνυται.

Το προϊόν αυτό περιέχει άλφα υδροξυοξέα (ΑΗΑs) που μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία της επιδερμίδας σας στον ήλιο. Χρησιμοποιείτε αντηλιακό όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν και για μια εβδομάδα μετά.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Χρησιμοποιήστε τις αμπούλες Diamond Instant Glow όταν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε κάποια σημαντική περίσταση, για να ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια κούρασης, τις ρυτίδες αλλά και να δώσετε στο δέρμα σας την τέλεια βάση για ένα σταθερό μακιγιάζ που θα διαρκέσει περισσότερο. 

Η εύχρηστη, πρακτική συσκευασία είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα σας και να σας συντροφεύει στο ταξίδι, τις διακοπές και οποτεδήποτε νιώθετε την ανάγκη ενός εξπρές mini-lift! 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express