DIAMOND EXTREME MASK

Natura Bissé - Μάσκα νυχτός με ρετινόλη

118,00€

NB31B221

 0gm

less plus

75ml

Δράση

Ενόσω κοιμόμαστε τα κύτταρά μας επιδιορθώνονται. Η Natura Bissé ανέπτυξε αυτήν την περιποίηση νυκτός ώστε να εναρμονιστεί εις βάθος με το φυσιολογικό λειτουργικό μας σύστημα κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

Αυτή η εξαιρετικά φορτισμένη σύνθεση για το βράδυ δουλεύει σε απόλυτο συγχρονισμό με το φυσιολογικό σύστημα του δέρματος για ασύγκριτη αναζωογονητική δράση. Σχεδιασμένη για να μας βοηθήσει να έχουμε μια υπέροχη εμφάνιση το πρωί που ξυπνάμε, αυτή η μάσκα προσώπου, με την απίστευτα ευχάριστη αίσθησή της και την υψηλή συγκέντρωσή της σε ενεργά αντιγηραντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, η ρετινόλη και το θαλάσσιο DNA, κάνει θαύματα κατά τη διάρκεια της νύκτας, καταπολεμώντας δυναμικά τις ρυτίδες ενώ συσφίγγει, θρέφει και αναζωογονεί έντονα το δέρμα.

Κύριες δράσεις:

Συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα.

Ενυδατώνει έντονα και ελαττώνει τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Προλαμβάνει την υπερμελάγχρωση.

Δραστικά συστατικά

Σύνθεση ρετινόλης για ένα βαθύ αποτέλεσμα που διαρκεί. Πέραν του ότι επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης βοηθώντας στο «γέμισμα» των ρυτίδων και την βελτίωση της ενυδάτωσης.

Αποκλειστικό συμπύκνωμα θαλάσσιου DNA δρα ως δερματική ασπίδα, επιδιορθώνοντας, συσφίγγοντας και αναζωογονώντας το δέρμα σας. Ικανό να απορροφήσει 10,000 φορές το βάρος του σε νερό, διατηρεί αισθητά την ενυδάτωση.

Νιασιναμίδη επειδή ενυδατώνει, ενδυναμώνει το δερματικό φραγμό και διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό του δέρματος πέραν του ότι βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης σκούρων κηλίδων.

Υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό καθιστά το δέρμα ελαστικό και απαλύνει την όψη των γραμμών έκφρασης.

Καινοτόμα πεπτίδια χαλκού για την δράση τους στους ινοβλάστες ώστε να αυξηθεί η σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης αποκαλύπτοντας ένα δέρμα πιο σφικτό και σφριγηλό.

Edelweiss, το «λουλούδι του χιονιού», προστατεύει το δέρμα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνοντας την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης.

Συστατικά

Water (Aqua), PentyleneGlycol, MethylGluceth-10, Niacinamide, Betaine, PentaerythritylTetracaprylate/Tetracaprate, SodiumDNA, SodiumHyaluronate, LeontopodiumAlpinumExtract, SodiumCarboxymethylBeta-Glucan, Retinol, Glycerin, Allantoin, SodiumAcetylatedHyaluronate, SodiumHyaluronateCrosspolymer, HydrolyzedSodiumHyaluronate, CopperHeptapeptide-14 Pantothenate, Heptapeptide-15 Palmitate, LacticAcid/GlycolicAcidCopolymer, XanthanGum, CaprylylGlycol, GlycerylCaprylate, PolyvinylAlcohol, Phenylpropanol, Dextran, Cyclopentasiloxane, Acrylates/C10-30 AlkylAcrylateCrosspolymer, Dimethicone, C12-20 AcidPEG-8 Ester, Polyacrylamide, SodiumHydroxide, DimethiconeCrosspolymer, C13-14 Isoparaffin, DisodiumEDTA, Lecithin, OctadecylDi-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Laureth-7, CetylPhosphate, Silica, HydroxypropylCyclodextrin, Ethylhexylglycerin, CitricAcid, Phenoxyethanol, SodiumBenzoate, PotassiumSorbate, Fragrance (Parfum), Linalool, Coumarin, AmylCinnamal, Limonene, TitaniumDioxide (CI 77891), Mica. Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του. 

Τρόπος Χρήσης

Αφού εφαρμόσετε το DIAMOND EXTREME OIL εφαρμόστε μια ενιαία στρώση DIAMOND EXTREME MASK σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αφήστε τη να δράσει μέχρι το επόμενο πρωί. Όταν ξυπνήσετε εφαρμόστε το συνηθισμένο σας τελετουργικό καθαρισμού προσώπου. 

Χρησιμοποιήστε την DIAMOND EXTREME MASK μαζί με το λάδι DIAMOND EXTREME OIL τη νύχτα 2 με 3 φορές τη βδομάδα. 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

H μάσκα Diamond Extreme Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους:

ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΚ

Για εντατική δράση θρέψης και επιδιόρθωσης του δέρματος εφαρμόστε και τα 2 προϊόντα κάθε μέρα για 2 βδομάδες.

ΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μια θεραπεία ομορφιάς εξπρές (flash effect) για να αναζωογονήσει άμεσα το δέρμα σας, για παράδειγμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση εφαρμόστε τη μάσκα για 15 με 20 και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express