DIAMOND LUMINOUS PERFECTING HAND CREAM

Natura Bissé - κρέμα χεριών αναζωογόνησης και λάμψης

76,00€

NB32A236

 0gm

less plus

75ml

Δράση

ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ: Παρέχει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για απαλό και ευλύγιστο δέρμα.
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ: Ανακουφίζει και βελτιώνει την όψη του ξηρού, σκασμένου ή τραχιού δέρματος.
ΦΩΤΙΖΕΙ: Βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων στα χέρια.
ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΕΙ: Βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης.
ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ: Θρέφει το μικροβίωμα ώστε να βελτιώσει την λειτουργία του δερματικού φραγμού.

Περιγραφή

Ο σύμμαχός σας για λαμπερά χέρια!

Τα χέρια μας εκτείθενται συνεχώς σε εξωτερικές επιθέσεις που είναι ικανές να επιταχύνουν την γήρανση του δέρματος, όπως το κρύο, ο αέρας ή το υπερβολικό πλύσιμο. Η Diamond Luminous Perfecting Hand Cream αποτελεί την ιδανική λύση στο να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτών των επιβλαβών στοιχείων.

Συντιθέμενη με αντιγηραντικούς, αναζοωγονητικούς, ενυδατικούς παράγοντες καθώς και με προβιοτικά συστατικά, μεταξύ αυτών η νιασιναμίδη και το υαλουρονικό οξύ.

Αυτή η θρεπτική και άμεσα απορροφήσιμη κρέμα χεριών προσδίδει λάμψη και αντιμετωπίζει τις κοινές ανησυχίες συμπεριλαμβανομένων των σημαδιών γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης και της ξηρότητας.

Δραστικά συστατικά

Νιασιναμίδη: Αυτή η βιταμίνη, πολλαπλών εργασιών, του συμπλέγματος Β, βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων και εξομαλύνει τον δερματικό τόνο παρέχοντας παράλληλα μια ισχυρή αναγεννητική δράση.
Alpha-arbutin και εκχύλισμα κουρκουμά: Συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που παρέχουν μια έντονη λάμψη, εξομαλύνοντας τον δερματικό τόνο και μειώνοντας την εμφάνιση της υπερμελάγχρωσης.
Υαλουρονικό οξύ 4 διαφορετικών μοριακών βαρών και φυσικής, ελεύθερης μορφής αμινοξέα κολλαγόνου: Αυτό το θρεπτικό κοκτέιλ παρέχει ένα αποτέλεσμα «γεμίσματος» και βαθιάς ενυδάτωσης ώστε να αποκαλυφθεί ένα πιο σφριγηλό, απαλό και σφικτό δέρμα.
Φυτικό προβιοτικό σύμπλεγμα: ένα δυναμικό σύμπλεγμα προβιοτικών σχεδιασμένο να θρέφει την χλωρίδα του δέρματος και να βελτιώνει την λειτουργία του φραγμού. Αυτό το συστατικό δρα σαν ένα «προστατευτικό γάντι» ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και στο υπερβολικό πλύσιμο των χεριών.
Aquaxyl: Ένα συστατικό φυσικής προέλευσης που χρησιμοποιείται για να αυξήσει το επιπεδο ενυδάτωσης και να αποτρέψει την διαδερμική απώλεια νερού ( transepidermal water loss - TEWL)για ένα απαλό και σφριγηλό δέρμα.      

Συστατικά

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylyl Methicone, PEG-100 Stearate, Niacinamide, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Alpha-Arbutin, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Inulin, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Phytosphingosine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Silica, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Glucose, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Lavandula Hybrida Oil, Linalool, Coumarin, Amyl Cinnamal, Limonene. (230315)

Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε την κρέμα στα χέρια σας όσο συχνά απαιτείται. Πραγματοποιείστε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά.  

 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Περιποιηθείτε τα χέρια σας με το αναζωογονητικό τελετουργικό 4 βημάτων. Πρώτα απολεπίστε. Στη συνέχεια καταπραΰνετε με μια θρεπτική μάσκα. Τέλος, ενυδατώστε με την Diamond Luminous Perfecting Hand Cream

Η μη λιπαρή της σύσταση και η εύκολη απορρόφησή της την καθιστούν ιδανική για να την εφαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express