LOTION DE SOIN PERFECTRICE

VINESIME - Λοσιόν περιποίησης

54,00€

VIN900000256

 0gm

less plus

200ml

Δράση

Ένα ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας ομορφιάς, η Perfecting Care Lotion είναι μια λοσιόν περιποίησης δέρματος 2 σε 1. Προετοιμάζει το δέρμα να δεχθεί θεραπείες και ενισχύει την αποτελεσματικότητά τους, το ενυδατώνει και αποκαλύπτει τη λάμψη του.

Η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφη και λαμπερή και η επιδερμίδα ενυδατώνεται και προστατεύεται από επιθέσεις, για νεανική και υγιής εμφάνιση. Εμπλουτισμένο με microzest και αυθεντικό νερό σταφυλιού, αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα ενώ το σύμπλεγμα A2OC* το προστατεύει από επιθέσεις.

Δραστικά συστατικά

Η αποκλειστική, επαναστατική φόρμουλα A2OC* αποτελείτε από ένα συνδυασμό βοτάνων ανάμεσα στο Pinot Noir Vintage "Racine du Temps" και ένα εκπληκτικό εκχύλισμα μπουμπουκιού φραγκοστάφυλου Βουργουνδίας.
Η φόρμουλα
A2OC* ενθαρρύνει το νεανικό, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα, προστατεύοντας επίσης από τους επιθετικούς παράγοντες και την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης.

Αυτή η λοσιόν περιέχει ενεργά συστατικά θαλάσσιας προέλευσης, τα οποία ενισχύουν τον φυσικό φραγμό του δέρματος για να διατηρήσουν την ενυδάτωση και έτσι να μειώσουν τα σημάδια του χρόνου. Η υφή της επιδερμίδας ανανεώνεται με αποτέλεσμα μια πιο λεία εμφάνιση.

Περιέχει επίσης ενεργό συστατικό με αντιοξειδωτική δράση που προάγει μια πιο ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα μειώνοντας τις κηλίδες μελάγχρωσης.

Συστατικά

Aqua, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera Fruit Water, Glycerin, Citric Acid, Ribes Nigrum Bud Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Sclerotium Gum, Propanediol, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Gigartina Stellata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Maltodextrin, Vitis Vinifera Skin Powder, Caramel, Vitis Vinifera Fruit Extract, CI 75470, Linalool, Gardenia Florida Fruit Extract, Sodium Benzoate

Τρόπος Χρήσης

Αυτή η λοσιόν είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος για να αποκαλύψει τη λάμψη του και να το ενυδατώσει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτο βήμα περιποίησης ή ως τονωτική λοσιόν, πριν από τον ορό και την κρέμα.

Απλώστε μερικές σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο, χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι ή τα άκρα των δακτύλων. Δεν ξεπλένετε.

Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών, εφαρμόστε πρωί και βράδυ για βέλτιστα αποτελέσματα.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express