CHILDREN AND BABIES GIFT BOX

ALQVIMIA - Σετ δώρου με αφρόλουτρο, λάδι σώματος και Eau de Toilette για μωρά και παιδιά

128,00€

ALQEV50307-3

 0gm

less plus

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το κουτί δώρου ALQVIMIA Children and Babies Box, με παιδικά και βρεφικά προιόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη φροντίδα του πιο ευαίσθητου δέρματος.


Τα εκχυλίσματα από αγριολούλουδα και τα εσπεριδοειδή συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα λεπτό άρωμα, που φέρνει ευεξία και χαλάρωση στα μικρά παιδιά αλλά και σε ενήλικες που επιθυμούν να νιώσουν σαν παιδιά! 

Αυτό το μοναδικό κουτί περιέχει:

  • Ένα αφρόλουτρο Bath Gel for Children and Babies 400 ml
  • Ένα Body Oil for Children and Babies 150 ml, λάδι σώματος για παιδιά και βρέφη
  • Και ένα Eau de Cologne 100 ml για παιδιά και μωρά αλλά και για να αρωματίσετε τα παιδικά ρούχα με το ευχάριστο άρωμα που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Τρόπος Χρήσης

Children and Babies Eau de Toilette Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό eau de toilette για παιδιά. Ψεκάστε αυτό το φυσικό eau de toilette πάνω από τα ρούχα των παιδιών σας ώστε να βιώσουν τις απολαύσεις που ξυπνούν στις αισθήσεις τους αυτά τα αγνά αποστάγματα αγριολούλουδων και εσπεριδοειδών. 

Children and Babies Bath and Shower Gel: Απλώστε σε όλο το σώμα όταν κάνετε ντους ή μπάνιο με απαλό μασάζ προς τα πάνω με κυκλικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αφρό και να απελευθερώσετε το ευχάριστο άρωμά του. Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση δέρματος, μετά το μπάνιο, απλώστε το Παιδικό και Βρεφικό Λάδι Σώματος με απαλό μασάζ.

Children and Babies Body Oil: Μετά το ντους ή το μπάνιο και σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα, απλώστε αυτό το λάδι σώματος κάνοντας απαλό μασάζ προς τα πάνω σε όλο το σώμα.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express