ANTI-CELLULITE BODY ELIXIR View larger

ANTI-CELLULITE BODY ELIXIR

ALQVIMIA- Γαλάκτωμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας

72,00€

ALQECN02617

 0gm

less plus

200ml

Περιγραφή

Το Anti-Cellulite Body Elixir είναι ένα γαλάκτωμα σώματος με δράση κατά της κυτταρίτιδας που ταυτόχρονα ενυδατώνει, απαλύνει και προστατεύει το δέρμα. Αποτελεί τον απαραίτητος σύμμαχός σας στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

Είναι ένα 100% φυσικό γαλάκτωμα σώματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. 

Προσφέρει ορατά αποτελέσματα μετά από 6 εβδομάδες χρήσης.

Δρα ιδιαίτερα σε περιοχές με εντοπισμένη υπερβολική παχυσαρκία, ειδικά στους μηρούς, τους γοφούς, την κοιλιά και τους γλουτούς και καταπολεμά την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» με φυσικό τρόπο. Η μεταξένια υφή του επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή στο δέρμα και επιτυγχάνει άμεση διείσδυση, προσφέροντας τόνωση και ενυδάτωση.

Το γαλάκτωμα Anti-Cellulite Body Elixir είναι κατασκευασμένο από τις πιο αγνές πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης. Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, απαραίτητο για το σχηματισμό της κυτταρικής μεμβράνης και την επιδερμική αναγέννηση, την ίδια στιγμή που διεγείρει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης λινολεϊκό οξύ, έναν ισχυρό προστάτη του φυσικού φραγμού του δέρματος καθώς δρα ελαχιστοποιώντας την διαεπιδερμική απώλεια νερού και αποτρέποντας πιθανές δερματικές αντιδράσεις σε εξωτερικούς παράγοντες. Τα εκχυλίσματα κισσού, φυκιών και εκουϊζέτου συμβάλλουν στη μείωση της εντοπισμένης παχυσαρκίας λόγω της λιπολυτικής και επιδερμικής αποτοξίνωσης τους. Η συνέργεια των αιθέριων ελαίων με βάση το λεμόνι, τον άρκευθο, το κυπαρίσσι και το δεντρολίβανο προσφέρουν έντονη δράση κατά της κυτταρίτιδας. 

Δραστικά συστατικά

Εκχύλισμα κισσού: ενεργοποιεί την κυκλοφορία και προσφέρει δράση κατά της κυτταρίτιδας. Διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδεις και αγγειοπροστατευτικές ιδιότητες. 

Εκχύλισμα από φύκια: έχει την ιδιότητα να κινητοποιεί τα υγρά που κατακρατούνται σε εντοπισμένες περιοχές του σώματος, διεγείρει την κυκλοφορία και αποβάλλει τις τοξίνες.
Εκχύλισμα εκουΐζέτο: προσφέρει συσφικτική & αποστραγγιστική δράση και διεγείρει την κυκλοφορία. 
Συστατικά

WATER (AQUA), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ALCOHOL DENAT, SUCROSE DISTEARATE, GLYCERIN, SUCROSE STEARATE, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS STEM OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, XANTHAN GUM, HEDERA HELIX (IVY) LEAF EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, GLYCERYL, CAPRYLATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL, PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*, EUGENOL*. * Φυσικά συστατικά των αιθέριων ελαίων.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα το πρωί ή το βράδυ μετά από μπάνιο ή ντους κάνοντας μασάζ με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις.

Μια τέλεια επιλογή είναι να χρησιμοποιήστε το Anti-Cellulite Body Elixir το πρωί και το Anti-Cellulite Body Oil το βράδυ.

Προφυλάξεις: Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως.

* Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή αρώματος λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ποιότητά του.

PRE-ORDER

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express