TEA TREE BODY OIL View larger

TEA TREE BODY OIL

ALQVIMIA - Λάδι σώματος με αιθέριο έλαιο τεΐόδεντρου

64,00€

ALQAC00916

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Το TEA TREE BODY OILτης Alqvimia αποτελεί μια φυσική και άκρως αποτελεσματική σύνθεση για την φροντίδα του δέρματος. Με τον μοναδικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων τσαϊόδενδρου, λεβάντας και δενδρολίβανου, αυτό το λάδι σώματος προσφέρει ισχυρή αντιβακτηριδιακή, αντιμυκητιασική και αντιοξειδωτική δράση ώστε να διατηρήσει το δέρμα υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό.

Ιδανικό για το λιπαρό, ευαίσθητο ή για το δέρμα με τάση ακμής, απορροφάται γρήγορα χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και προστατευμένη από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος.     

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο τεϊόδενδρου είναι ευρέως γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητές του, γεγονός το οποίο το καθιστά ένα συστατικό - κλειδί στην φροντίδα του δέρματος με τάση ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.  

Παράλληλα, η λεβάντα και το δενδρολίβανο παρέχουν αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες βοηθώντας στη μείωση της φλεγμονής και στη διατήρηση μιας λαμπερής και απαλής επιδερμίδας.

Το Tea Tree Body Oil είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος όμως είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το λιπαρό, ευαίσθητο ή με τάση ακμής δέρμα. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα, ιδιότητα η οποία το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αυτό το λάδι σώματος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση του δέρματος που έχει υποστεί έναν μικροτραυματισμό, όπως μετά από το ξύρισμα ή την αποτρίχωση. Βοηθά στο να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα μειώνοντας τη φλεγμονή.

Συνδυαστικά, το μοναδικό αυτό σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων στο Tea Tree Body Oil της Alqvimia προσφέρει μια πλήρη προστασία για το δέρμα. Το βοηθά να διατηρείται υγιές, ενυδατωμένο, προστατευμένο και λαμπερό ενώ προλαμβάνει την εμφάνιση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

Αποτελεί επίσης άριστη επιλογή για την φροντίδα των μαλλιών καθώς βοηθά στην ενδυνάμωσή τους και αποτρέπει την απώλεια των τριχών.  

Δραστικά συστατικά

Αιθέριο έλαιο τεϊόδενδρου: ευρέως γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητές του, γεγονός το οποίο το καθιστά ένα βασικό συστατικό στη φροντίδα του δέρματος με τάση ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων. Διαθέτει, επιπλέον και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού του δέρματος.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας: ένα ισχυρά ωφέλιμο συστατικό για την φροντίδα του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών. Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα, ιδιότητες που το καθιστούν θεμελιώδες συστατικό για το ευαίσθητο δέρμα.

Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου: γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, βοηθά στην βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας στο δέρμα. Επίσης ωφέλιμο και για τα μαλλιά καθώς τα ενδυναμώνει και αποτρέπει την απόπτωσή τους.  

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, GERANIOL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, FARNESOL*.* Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά με ήπιες, ανοδικές κινήσεις μάλαξης σε όλο το σώμα κατόπιν του μπάνιου ή του ντουζ με το Tea Tree Bath & Shower Gel της Alqvimia.

Προφυλάξεις:

Μην εκθέσετε το δέρμα σας στον ήλιο ή σε άλλες πηγές UV ακτινοβολίας αφού έχετε εφαρμόσει το προϊόν. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Αποθηκεύστε σε ένα ξηρό και δροσερό μέρος, προφυλαγμένο από την απευθείας ακτινοβολία. Εξωτερική χρήση μόνο.

*Ενδεχόμενες αλλαγές στο χρώμα ή το άρωμα του προϊόντος είναι φυσιολογικές λόγω της φυσικής του σύνθεσης και δεν επηρεάζουν καθόλου την ποιότητά του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express