TEA TREE BATH AND SHOWER GEL View larger

TEA TREE BATH AND SHOWER GEL

ALQVIMIA - Αφρόλουτρο για το πιο ευαίσθητο δέρμα

32,00€

ALQGB00921

 0gm

less plus

400ml

Περιγραφή

Το Tea Tree Bath Gel της ALQVIMIA αποτελεί ένα φυσικό και άκρως αποτελεσματικό καθαριστικό προιόν το οποίο εκμεταλλεύεται τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου του τεϊόδενδρου ώστε να καθαρίσει αλλά και να φροντίσει το δέρμα. Παράλληλα, το δροσερό και αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης και την ανακούφιση από το στρες.

Το αιθέριο έλαιο τεϊόδενδρου είναι ευρέως γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητές του, γεγονός το οποίο το καθιστά ένα συστατικό - κλειδί στην φροντίδα του δέρματος με τάση ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων. Διαθέτει επιπλέον και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού του δέρματος.

Συμπληρωματικά με τα κοσμετολογικά του πλεονεκτήματα το Tea Tree Bath & Body Wash διαθέτει και θεραπευτικές ιδιότητες. Βελτιώνει τη διάθεση και ανακουφίζει από το στρες. Το δροσερό και αναζωογονητικό άρωμα του αιθέριου ελαίου του τεϊόδενδρου βοηθά στο να ηρεμήσει το μυαλό και να χαλαρώσει το σώμα έπειτα από μια κουραστική μέρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν έναν φυσικό τρόπο χαλάρωσης και βελτίωσης της συναισθηματικής ευεξίας.

Δραστικά συστατικά

Τα εκχυλίσματα από λεβάντα και θυμάρι ασκούν μια ηρεμιστική και δερμο-προστατευτική δράση η οποία είναι ενισχυμένη χάρη στην ενεργή σύνθεση των αιθέριων ελαίων τεϊόδενδρου, πορτοκαλιού, λεμονιού, παλμαρόζας και λεβαντίνας. Με τη σειρά τους, τα αιθέρια έλαια συμπληρώνουν την σύνθεση ευνοώντας φυσικά την ενυδάτωση και την ανάπλαση του δέρματος.

Συστατικά

WATER (AQUA), TEA-LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-75 LANOLIN, GLYCERIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER/LEAF STEM EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LIMONENE*, GERANIOL*, LINALOOL*, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE. * Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα οι οποίες θα βοηθήσουν στο σχηματισμό αφρού και την απελευθέρωση ενός διεγερτικού αρώματος. Για ολοκληρωμένη περιποίηση, προτείνουμε μετά το μπάνιο να χρησιμοποιήσετε το Tea Tree Body Oil της Alqvimia.

Προφυλάξεις: Μην εκθέσετε το δέρμα σας στον ήλιο ή σε άλλες πηγές UV ακτινοβολίας αφού έχετε εφαρμόσει το προϊόν. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Αποθηκεύστε σε ένα ξηρό και δροσερό μέρος, προφυλαγμένο από την απευθείας ακτινοβολία. Εξωτερική χρήση μόνο.

*Ενδεχόμενες αλλαγές στο χρώμα ή το άρωμα του προϊόντος είναι φυσιολογικές λόγω της φυσικής του σύνθεσης και δεν επηρεάζουν καθόλου την ποιότητά του.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express