FRESH ESSENTIAL OILS BLEND View larger

FRESH ESSENTIAL OILS BLEND

ALQVIMIA - Μείγμα αιθέριων ελαίων 

45,00€

ALQPE65401

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Οι οσφρητικές νότες των αιθέριων ελαίων προσδίδουν στο FreshEssential Oil Blend αρωματική και κοσμητική, αποτοξινωτική, διεγερτική, ανανεωτική και εξισορροπητική δράση. Σε επίπεδο δέρματος προσφέρει δερμοπροστασία, αναζωογόνηση και τόνωση. Στην ατμόσφαιρα, το μείγμα διευκολύνει το άνοιγμα των αναπνευστικών οδών παρέχοντας μια ανεμπόδιστη αναπνοή που ρέει ελεύθερα.

Καλλυντικό επίπεδο: Έχειαποτοξινωτική, ανανεωτική και εξισορροπητική δράση σε επίπεδο δέρματος.

Θεραπευτικό επίπεδο: Ένα μείγμα αιθέριων ελαίων που συμβάλλει στο άνοιγμα των αναπνευστικών οδών και διευκολύνει την αναπνοή σε περιπτώσεις καταρροής.  

Συναισθηματικό επίπεδο: ΤοFreshEssential Oil Blend λειτουργεί σαν βάλσαμο, διευκολύνοντας την αναπνοή και βοηθώντας στο να ηρεμήσει το σώμα εναρμονίζοντάς το.  

Περιγραφή

Το Fresh Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, δενδρολίβανου, μέντας και πεύκου. Μια σύνθεση με ένα άγριο, φαρμακευτικό, χαρακτηριστικό άρωμα βοτάνων, σχεδιασμένο να ευνοεί την αναπνοή, σαν ένα συμπληρωματικό βοήθημα σε περιπτώσεις προβλημάτων της αναπνευστικής οδού. Μπορεί να βοηθήσει τις περιόδους μέσα στο χρόνο που είμαστε πιο επιρρεπείς στη νόσηση από γρίπη ή κρύωμα ώστε να αποτρέψει και να ανακουφίσει από τα συμπτώματα. Επίσης, καθαρίζει τον αέρα, εξουδετερώνοντας τα μικρόβια και αφήνοντας την ατμόσφαιρα με μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εποχής.     

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
  • Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
  • Αιθέριο έλαιο μέντας
  • Αιθέριο έλαιο πεύκου
Συστατικά

Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Mentha Piperita Oil, Pinus ylvestris Leaf Oil. Contiene/contains: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμογή στο δέρμα:

  • Μάλαξη σώματος: Αναμείξτε με ένα φυτικό λάδι φορέα όπως το σησαμέλαιο, το έλαιο Jojoba ή το βερυκοκέλαιο σε μέγιστη αναλογία 3% (60 σταγόνες του μείγματος αιθέριων ελαίων ανά 100ml φυτικού ελαίου φορέα). Συνιστούμε την εφαρμογή του μείγματος στο στήθος και στην πλάτη σε περιπτώσεις γρίπης, κρυολογήματος ή συμφόρησης της αναπνευστικής οδού.

 Άλλοι τρόποι εφαρμογής:

  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

 Προφυλάξεις: Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express