QUEEN OF EGYPT BODY ELIXIR View larger

QUEEN OF EGYPT BODY ELIXIR

ALQVIMIA- Γαλάκτωμα σώματος που ενισχύει την αύρα γοητείας

74,00€

ALQECN10717

 0gm

less plus

200ml

Περιγραφή

Το Queen of Egypt Body Elixir είναι ένα εξαιρετικό γαλάκτωμα σώματος που σε τυλίγει σε μια αύρα γοητείας και σαγήνης. Εμπνευσμένο από τη θρυλική βασίλισσα Κλεοπάτρα και τα ελιξίρια ομορφιάς των αρχαίων Αιγύπτιων βασιλισσών υποστηρίζει τις γυναίκες με το υπέροχο άρωμά του εφοδιάζοντάς τες με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Εμπλουτισμένο με λιβάνι, σύμβολο απόλυτης αγνότητας, και μύρο, το απόσταγμα της αιώνιας νεότητας, αυτό το ελιξίριο αναζωογονεί και αφήνει το δέρμα βελούδινο, παρέχοντας επίσης μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Η λεπτόρευστη μεταξένια υφή του απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και αισθησιακό. Καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος και θρέφει σε βάθος.

Χρησιμοποιήστε το Queen of Egypt Body Elixir μετά το Queen of Egypt Bath & Shower Gel και ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς των Αιγύπτιων βασίλισσων!

Δραστικά συστατικά

Το Queen of Egypt Body Elixir δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά συστατικά.

  • Αμυγδαλέλαιο.
  • Αιθέρια έλαια και βάλσαμα από Petitgrain, Λιβάνι και Μύρο.

Σε συνδυασμό τα συστατικά έχουν ιδιότητες που διεγείρουν την θρέψη, την αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος. Το Petitgrain αποτελεί ένα αιθέριο έλαιο που αποκτάται από τα φύλλα της νεραντζιάς (bitter orange tree), τονώνει και προστατεύει το δέρμα.   

Συστατικά

WATER (AQUA), ALCOHOL DENAT., PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SUCROSE DISTEARATE, SUCROSE STEARATE, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL,COMMIPHORA MYRRA OIL, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LINALOOL*, BENZYL BENZOATE*, LIMONENE*, GERANIOL*, COUMARIN*, ALPHA-ISOMETHYL IONONE*, METHYL 2-OCTYNOATE*, CITRAL*, BENZYL ALCOHOL*, AMYL CINNAMAL*, CITRONELLOL*, HEXYL CINNAMAL*, CINNAMYL ALCOHOL*.

* Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

 

Τρόπος Χρήσης

Χρήση: Εφαρμόστε το Queen of Egypt Body Elixir το πρωί ή το βράδυ μετά το μπάνιο ή το ντουζ με το Queen of Egypt Bath and Shower Gel. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και λίγο από το Queen of Egypt Eau de Toilette έτσι ώστε το άρωμά του να μείνει μαζί σας όλη μέρα. Με αυτή τη σειρά προϊόντων Queen of Egypt, αισθάνεστε σαν την βασίλισσα που είστε.

Προφυλάξεις: Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το απευθείας φως.

* Τυχόν αλλοιώσεις στο χρώμα ή το άρωμα μπορεί να προκύψουν λόγω της φυσικής σύστασης του προϊόντος. Παρ' όλα αυτά, δεν επηρεάζεται καθόλου η ποιότητά του.   

 

Διαθέσιμο 30 Μαρτίου 2024

PRE-ORDER

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express