MIND OPENING ESSENTIAL OILS BLEND View larger

MIND OPENING ESSENTIAL OILS BLEND

ALQVIMIA- Μείγμα αιθέριων ελαίων  

60,00€

ALQPE17701

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Τα αιθέρια έλαια έχουν χρησιμοποιηθεί για μυστικιστικά τελετουργικά σε πολλές παραδόσεις γιατί μπορούν να δημιουργήσουν ορισμένες καταστάσεις συνειδητότητας. Στην περίπτωση του Mind OpeningEssential Oil Blend, χαλαρώνει ο νους, προκαλείται μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης η οποία προσκαλεί τον διαλογισμό και τη βαθιά προσευχή. Πέρα από το να επιφέρει ανώτερες πνευματικές καταστάσεις, το μείγμα αυτό έχει τη δύναμη να εξαγνίζει την ενέργεια του περιβάλλοντος και τις αρνητικές παρουσίες.

Οι νότες των αιθέριων ελαίων του τού προσδίδουν μια αρωμακοσμητική δράση που εξισορροπεί την συνολική ροή της ενέργειας καθώς και σε επίπεδο δέρματος έχει δερμοπροστατευτική, αναγεννητική και τονωτική δράση. Στο περιβάλλον, ευνοεί την συγκέντρωση αυξάνοντας τα επίπεδα συνειδητότητας και διευκολύνει την χαλάρωση των αισθήσεων για έναν βαθύ διαλογισμό.

Καλλυντικό επίπεδο: Έχει εξαιρετικές κοσμετολογικές ιδιότητες εφόσον διαλυθεί σε έλαιο κυνόροδου (Rosehip Oil) ή σε μια θρεπτική κρέμα καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος ενώ παράλληλα «καθαρίζει» το νου. Βοηθά στην προστασία του δέρματος, προσφέρει αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες στο δέρμα.

Θεραπευτικό επίπεδο: Αποτελεί το ιδανικό μείγμα αιθέριων ελαίων για που ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη, βοηθά στο διαλογισμό και εξαγνίζει το περιβάλλον από τις αρνητικές ενέργειες.

Συναισθηματικό επίπεδο: Ενισχύει την αυτοεκτίμηση, αυξάνει το επίπεδο συνειδητότητας και παρέχει πνευματική ισορροπία ενθαρρύνοντας την αναπνοή. Χαρίζει υπομονή και αντοχή μαχόμενο την νευρική ένταση και το στρες. Προάγει την εξισορρόπηση της συνολικής ροής της ενέργειας και της χαλάρωσης των αισθήσεων για βαθύ διαλογισμό.

Περιγραφή

Το Mind Opening Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια: λεμονιού, πορτοκαλιού, σανταλόξυλου, κέδρου, λιβανιού, μύρου και γερανιού. Είναι σχεδιασμένο να «καθαρίζει» το μυαλό, να ηρεμεί το πνεύμα καθώς και αποτελεί ένα χρήσιμο μείγμα το οποίο καθαρίζει την ατμόσφαιρα του χώρου εξαγνίζοντας την ενέργεια.

Οι οσφρητικές νότες του; Μια απόδοση εσπεριδοειδών βασισμένη στο συνδυασμό λεμονιού και πορτοκαλιού μαζί με το γεράνι που προσδίδει μια λουλουδάτη βάση στο άρωμά του. Ζεστό και εξωτικό υπόβαθρο που χαλαρώνει τις αισθήσεις και ευνοεί την νοητική συγκέντρωση χάρη στις νότες των ελαιορητινών του λιβανιού και του μύρου καθώς και του κέδρου.

Επιτύχετε την τέλεια ισορροπία σώματος - νου και εναρμονίστε όποια συναισθηματική κατάσταση.

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο λεμονιού
  • Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • Αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου
  • Αιθέριο έλαιο κέδρου
  • Αιθέριο έλαιο λιβανιού
  • Αιθέριο έλαιο μύρου
  • Αιθέριο έλαιο γερανιού

 

Συστατικά

Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Boswellia Casterii Extract, Commiphora Myrrha Oil. Contiene/contains: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol. *Aceite Esencial procedente de Agricultura Ecológica/ Organic Essential Oil.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμογή στο δέρμα:

  • Μάλαξη σώματος: Αναμείξτε με ένα φυτικό λάδι φορέα όπως το σησαμέλαιο, το έλαιο Jojoba ή το βερυκοκέλαιο σε μέγιστη αναλογία 3% (60 σταγόνες του μείγματος αιθέριων ελαίων ανά 100ml φυτικού ελαίου φορέα).

Άλλοι τρόποι εφαρμογής:

  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Μπάνιο ή Jacuzzi: προσθέστε το πολύ 10-15 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια μικρή ποσότητα γάλακτος (φυτικού ή ζωικού), γιαουρτιού, μελιού, αλατιού ή αφρόλουτρου. Αυτό γιατί τα αιθέρια έλαια δεν είναι διαλυτά στο νερό και χρειάζονται έναν φορέα ως μέσο ώστε να διαλυθούν στο νερό.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

Προφυλάξεις:

Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

 

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express