WELLBEING ESSENTIAL OILS BLEND View larger

WELLBEING ESSENTIAL OILS BLEND

ALQVIMIA - Μείγμα αιθέριων ελαίων  

45,00€

ALQPE70101

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Τα αιθέρια έλαια έχουν την δύναμη να δημιουργούν νέα κύτταρα στο σώμα και να επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Το Wellbeing Essential Oil Blend έχει τη δυνατότητα να διεγείρει την άμυνα του σώματος και να το προστατεύει με μια ισχυρή δράση προστασίας του δέρματος.

Οι οσφρητικές νότες των αιθέριων ελαίων προσδίδουν στο μείγμα μια εξισορροπητική και καθαριστική αρωμακοσμητική δράση καθώς και δερμοπροστατευτική, αναγεννητική και τονωτική σε επίπεδο δέρματος. Στην ατμόσφαιρα, το Wellbeing Essential Oil Blend ευνοεί την αρμονία για πλήρη ευεξία.

Καλλυντικό επίπεδο: Ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος χάρη στην δερμοπροστατευτική, αναζωογονητική και εξισορροπητική δράση των αιθέριων ελαίων από τα εσπεριδοειδή τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεσή του.

Θεραπευτικό επίπεδο: Αποτελεί ένα παρασκεύασμα αιθέριων ελαίων που συμβάλλει στην διέγερση της άμυνας του οργανισμού και στην προστασία του, διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Αποκαθιστά την ψευδαίσθηση της ζωής, παρέχει ισορροπία, δύναμη και χαρά, ενισχύει την αυτοεκτίμηση και είναι ένα ζωτικό και ενισχυτικό διεγερτικό σε στιγμές κρίσης ή άγχους.

Συναισθηματικό επίπεδο:To Wellbeing Essential Oil Blend συμβάλλει στην αίσθηση αισιοδοξίας καθημερινά, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό για ζωή. Εναρμονίζει το σώμα, την ενέργεια και το μυαλό παρέχοντας ένα αίσθημα ευεξίας. Χάρη στο αισθησιακό άρωμα του πατσουλί και της κανέλας, γίνεται αφροδισιακό που χαρίζει ενέργεια και διαύγεια στη σκέψη, αποτελώντας διεγερτικό της ζωτικής ενέργειας του σώματος.

 

Περιγραφή

Το Wellbeing Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια λεμονιού, πορτοκαλιού, γερανιού, περγαμόντου, λεβάντας, θυμαριού, λεμονόχορτου, κέδρου, γαρύφαλλου, πατσουλί και κανέλλας.

Η νότα κορυφής από εσπεριδοειδή βασίζεται στο συνδυασμό των αρωμάτων του λεμονιού, του πορτοκαλιού του περγαμόντου και του λεμονόχορτου μαζί με την ρουστίκ- φαρμακευτική μυρωδιά του δενδρολίβανου, της λεβάντας και του θυμαριού. Η λουλουδάτη βάση προέρχεται από το αγνότερο αιθέριο έλαιο γεράνι, αυτό της Αιγύπτου, σε συνεργία με τις πικάντικες νότες του γαρύφαλλου και της κανέλλας οι οποίες επίσης παρέχουν ένα ζεστό, γλυκό και ξυλώδες υπόβαθρο στο άρωμα που εξισορροπείται από τον κέδρο και το πατσουλί.   

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο λεμονιού
  • Αιθέριο έλαιο περγαμόντου
  • Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • Αιθέριο έλαιο θυμαριού
  • Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • Αιθέριο έλαιο γερανιού
  • Αιθέριο έλαιο κέδρου
  • Αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου
  • Αιθέριο έλαιο κανέλλας
  • Αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου
  • Αιθέριο έλαιο πατσουλί
Συστατικά

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Thymus Zygis Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Pogostemon Cablin Extract, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil. Contiene/contains: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamaldehyde, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol. *Aceite Esencial procedente de Agricultura Ecológica/ Organic Essential Oil.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμογή στο δέρμα:

  • Μάλαξη σώματος: Αναμείξτε με ένα φυτικό λάδι φορέα όπως το σησαμέλαιο, το έλαιο Jojoba ή το βερυκοκέλαιο σε μέγιστη αναλογία 3% (60 σταγόνες του μείγματος αιθέριων ελαίων ανά 100ml φυτικού ελαίου φορέα).

 

Άλλοι τρόποι εφαρμογής:

  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Μπάνιο ή Jacuzzi: προσθέστε το πολύ 10-15 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια μικρή ποσότητα γάλακτος (φυτικού ή ζωικού), γιαουρτιού, μελιού, αλατιού ή αφρόλουτρου. Αυτό γιατί τα αιθέρια έλαια δεν είναι διαλυτά στο νερό και χρειάζονται έναν φορέα ως μέσο ώστε να διαλυθούν στο νερό.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

 

Προφυλάξεις: Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express