CROCUS EYE COMPLEX

CROCUS COLLECTOR - Αντιγηραντική κρέμα ματιών

138,00€

TWTCEC

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Ένας ορός ελαφράς έγχυσης με υψηλή απόδοση και απαλή δράση. Με ένα ισχυρό συνδυασμό δραστικών συστατικών και του μοναδικού Crocus ComplexTM, ενισχύει την περιποίηση της επιδερμίδας συνολικά και ενισχύει στοχευμένα τη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και οιδημάτων. Εξομαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, προάγει την ενυδάτωση και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Παρέχει προστασία από την φωτογήρανση, την έκθεση στις UV ακτινοβολίες και τις ελεύθερες ρίζες. Αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο.

Λεπτόρρευστη υφή, χωρίς λιπαρότητα, άμεσα απορροφήσιμη.

Φυσική Προέλευση: 97,3%
Πιστοποιημένα βιολογικά φυσικά έλαια: 100% *
Κατάλληλο για Vegans
Χωρίς GMO, πυρίτιο, parabens, μέταλλα, χρωστικές ουσίες
Cruelty Free, Μη Δοκιμασμένο σε Ζώα

* Πιστοποιήσεις Οργανικών Συστατικών

Δραστικά συστατικά

Crocus ComplexTM , Βλαστοκύτταρα Edelweiss, Υαλουρονικό Οξύ, σιλιβύνη από Γαϊδουράγκαθο, πολυπεπτίδια, αμινοξέα - αργινίνη, τοκοφερόλη, σύμπλεγμα βιταμινών, Ω6 λιπαρά οξέαπιστοποιημένα οργανικά έλαια από αργκάν και αβοκάντο, οργανικό jojoba.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε αυτό το καταπραϋντικό ορό με υφή τζελ πρωί ή/και βράδυ. Πατήστε την αντλία ώστε να απελευθερώσετε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δακτύλων. Χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, απλώστε το προϊόν ταμποναριστά ξεκινώντας από το κάτω μέρος των ματιών, από μέσα προς τα έξω συνεχίζοντας προς τους κροτάφους, την περιοχή γύρω από τα φρύδια και προς την εσωτερική κόγχη των ματιών. Ολοκληρώστε ανάμεσα στα φρύδια.

Επαναλάβετε ανάλογα με τη διάθεσή σας μέσα στη μέρα και κατά τη διάρκεια της έκθεσής σας στην ακτινοβολία της οθόνης για στιγμιαία ανακούφιση, ζωντάνια και δροσιά. Τα σημάδια του στρες και της κούρασης σβήνουν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express