LIP SAVIOUR

DELILAH - Ενυδατικό έλαιο για τα χείλη

37,00€

DL3901

 0gm

less plus

Δράση

Εξατομικευμένη απόχρωση με βάση το δικό σας μοναδικό PH δέρματος.

Διακριτικό χρώμα που διαρκεί.

Απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χείλη.

Δροσιστικό & καταπραϋντικό χρυσό απλικατέρ ζάμακ.

Λείανση και ενυδάτωση.

Έντονα θρεπτικό και ενυδατικό.

Προσφέρει ένα εμφανώς πλούσιο, υπέροχο λαμπερό φινίρισμα. ‎

Εμπλουτισμένο με έλαια Argan, Jojoba και καστορέλαιο.

Λεπτό και γυαλιστερό, χωρίς να κολλάει καθόλου.

 

Περιγραφή

Χωρίς Paraben | Δερματολογικά ελεγμένο | Vegan

Πολύ περισσότερο από ένα Lip Oil, αυτό το προηγμένο, πολυλειτουργικό μαγικό λάδι είναι μοναδικό, με την προσαρμοσμένη, εξατομικευμένη, χρωστική ουσία που το καθιστά ιδανικό για όλα τα χείλη. Η εξατομικευμένη χρωστική ουσία ενισχύει απαλά το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, δίνοντας τους ένα λεπτό φιλμ χρώματος που διαρκεί. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης, η πρωτοποριακή, μη κολλώδης, ελαφριά σύνθεσή του βοηθά στην προστασία, την περιποίηση και την ενυδάτωση των χειλιών.

Ενισχυμένο με τη δύναμη των βοτάνων και των φυτών, θρέφει το δέρμα των χειλιών με έλαιο argan, καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ και λάδι jojoba.

Συστατικά

Polybutene, Octyldodecanol, Disostearyl Malate, Caprylic/capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentaerythrityl 24m Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Aroma / Flavor, Butylene Glycol, Citric Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil /(Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil / (Castor) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, 
May Contain (+/-): 
CI 77891 / Titanium Dioxide, 
CI 45380 / Red 21, 
CI 77492 / Iron Oxides, 
CI 15850 / Red 7, 
CI 45370 / Orange 5, 
CI 19140 / Yellow 5 Lake, 
CI 42090 / Blue 1 Lake. 

Η όμορφη συσκευασία του Lip Oil είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, χρησιμοποιώντας 50% PCR / Post Consumer Recycled Material, βοηθώντας στο να αφήσουμε ένα μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη μας.

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιώντας το μεταλλικό ακροφύσιο ζάμακ εφαρμόστε το θρεπτικό έλαιο στα χείλη και δείτε τα εξατομικευμένα χρωστικά πιγμέντα να εντείνουν το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express