STABILIZING FACIAL CLEANSING GEL WITH AHA + PHA

Natura Bissé - Απολεπιστικό καθαριστικό τζελ προσώπου

55,00€

NB31G208

 0gm

less plus

200ml

Δράση

Ανανεώστε ορατά την επιδερμίδα σας με αυτό το απαραίτητο καθαριστικό! 

Ιδανικό για όλους, είτε έχετε λιπαρό ή μεικτό ή με τάση ακμής δέρμα, η ειδική σύνθεσή του βοηθά στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας και στη βελτίωση του ενυδατικού φραγμού. Αυτό το απολεπιστικό τζελ αποτελεί το κλειδί για μια καθαρή επιδερμίδα τόσο στην όψη όσο και στην αίσθηση.

Δεν περιέχει γλουτένη, οινόπνευμα, έλαια και είναι κατάλληλο για vegans.

Περιγραφή

Όταν το δέρμα σας δεν αποδίδει τα μέγιστα, επιλέξετε αυτό το καθημερινό καθαριστικό τζελ, το οποίο δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε!

Αυτό το καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων διαθέτει γλυκολικό οξύ και γλυκονολακτόνη για απαλή και αποτελεσματική απολέπιση. Η υφή του αφαιρεί τους ρύπους, βοηθά στον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας και γυαλάδας, μαλακώνει την υφή και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων.

Η απολαυστική του σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά όπως η βιολογική αλόη βέρα, ανακουφίζει το δέρμα και αποκαλύπτει ένα απαλό, ματ φινίρισμα.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ:

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: Αφαιρεί τέλεια ρύπους και εξισορροπεί τη λιπαρότητα.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ: Απολεπίζει απαλά, βελτιώνοντας την υφή καθώς και την όψη των πόρων και των μαύρων στιγμάτων.

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ: Βοηθά στον έλεγχο του σμήγματος για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των ατελειών και να αποκαλύψει ένα ματ δέρμα.

ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ: Προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Δραστικά συστατικά

Γλυκολικό Οξύ (AHA)

Αυτό το οξύ έχει το μικρότερο μοριακό βάρος από όλα τα οξέα της κατηγορίας των αλφα-υδροξυοξέων και είναι γνωστό για τις ισχυρές απορροφητικές του ικανότητες. Απολεπίζει αποτελεσματικά και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων, μαλακώνοντας την επιφάνεια του δέρματος. 

Γλυκονολακτόνη (PHA)

Ένα απαλό απολεπιστικό πολυ-υδροξυοξύ που ανανεώνει το δέρμα βελτιώνοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. 

Οργανική αλόη βέρα και πανθενόλη

Συστατικά πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, παρέχουν έντονη ενυδατική δράση για μια αίσθηση άνεσης μετά τον καθαρισμό. 

Νιασιναμίδη

Η βιταμίνη B3 προσφέρει ισχυρή ενυδατική δράση και βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας. 

Συστατικά

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Glycolic Acid, Gluconolactone, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700). (211001). Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του. 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά, πρωί ή βράδυ.

Βγάλτε μια μικρή ποσότητα από το καθαριστικό στην παλάμη των χεριών σας και προσθέστε λίγο νερό ώστε να σχηματιστεί ένας ελαφρύς αφρός.

Απαλά εφαρμόστε το πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και συνεχίστε την περιποίηση με την τονωτική σας λοσιόν.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Κάνετε απαλό μασάζ το προϊόν πάνω στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι προσώπου για έναν πιο έντονο καθαρισμό.

Χρησιμοποιείτε αυτό το καθαριστικό πιο συχνά στις περιοχές που είναι πιο ευάλωτες στις ατέλειες και τους φραγμένους πόρους, όπως στην πλάτη και στο εσωτερικό μέρος των μηρών.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express