OXYGEN COMPLEX

Natura Bissé - Αναζωογονητικός ορός που δίνει ματ όψη

143,00€

NB31D309

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Καθαρίζει: Εγχέει οξυγόνο στο δέρμα αποκαλύπτοντας μια υγιή επιδερδμίδα. 

Αναζωογονεί: Βοηθά στην αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος.

Εξισορροπεί: Εξισορροπεί τη γυαλάδα και ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων. 

Περιγραφή

Δώστε στο δέρμα σας μια πνοή οξυγόνου με αυτόν τον αναζωογονητικό, καθαριστικό ορό και αποκαλύψτε μια υγιή όψη.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με σταθεροποιημένο υπεροξείδιο του υδρογόνου που μετατρέπεται σε καθαρό οξυγόνο και νερό, αυτός ο συμπυκνωμένος, ισχυρός ορός βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη ζωτικότητα και την ενυδάτωση ενώ αποκαθιστά την εσωτερική λάμψη. Εγχέει καθαρό οξυγόνο στο δέρμα, αποκαλύπτοντας μια φρέσκια, φωτεινή εμφάνιση.

Είναι μια ιδανική ενίσχυση ομορφιάς για το νεότερο δέρμα για τη μείωση των ατελειών και την αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας.

Επιλέξτε αυτόν τον ορό για μια φρέσκια, ζωντανή επιδερμίδα!

Δραστικά συστατικά

Καθαρό οξυγόνο σε κάψουλα: Επαναφέρει την ενέργεια, την καθαρότητα και τη ζωτικότητα του δέρματός σας.

Σταθεροποιημένο υπεροξείδιο του υδρογόνου: Αυτό το συστατικό μετατρέπεται σε καθαρό οξυγόνο και νερό για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αποκατάσταση της φωτεινότητας.

Living water: Εξειδικευμένο συστατικό που ενυδατώνει εντατικά και δίνει στο δέρμα σας όλο τον πλούτο και τα οφέλη των ιχνοστοιχείων, βιταμινών και πρωτεϊνών της σπιρουλίνας.

Συστατικά

Water (Aqua), Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Glycerin, Polyacrylamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, C13-14 Isoparaffin, Hydrogen Peroxide, Perfluorodecalin, Oxygen, Spirulina Platensis Extract, Dimethiconol, Cetearyl Alcohol, Laureth-7, Disodium EDTA, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, BHT, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol. (211202)

Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Αυτός ο ορός είναι τέλειος για τη μείωση της γυαλάδας και την εξάλειψη των ρυπογόνων ουσιών που επικάθονται στην επιδερμίδα και είναι τέλειος για τους άνδρες.

Είναι επίσης ιδανικός για:

· Δέρμα που εκτίθεται σε έντονη ρύπανση.

· Λιπαρό δέρμα, λόγω της ελαφριάς, μη λιπαρής υφής του.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express