STABILIZING NEW SKIN CHALLENGE SET

Natura Bissé - Σετ

160,00€

NB31K607

 0gm

less plus

Περιγραφή

Το απόλυτο σετ περιποίησης για το λιπαρό και το δέρμα με τάση ακμής! 

Tολμήστε να μεταμορφώσετε την επιδερμίδας σας μόλις σε 28 μέρες με αυτό το value set περιορισμένης έκδοσης που σας προσφέρει την Stabilizing Cleansing Mask 200ml ως δώρο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα καθημερινά, πρωί και βράδυ και αποκαταστήστε την ισορροπία στην επιδερμίδα σας. Απολαύστε ένα φρέσκο δέρμα με λιγότερες ατέλειες, χωρίς ανεπιθύμητη γυαλάδα! 

ΒΗΜΑ 1 

STABILIZING CLEANSING MASK 200ml

Καθαριστικό προσώπου και καθαριστική μάσκα 2 σε 1. Αυτή η μάσκα προσώπου 2 χρήσεων, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει και να εξυγιαίνει τη λιπαρή επιδερμίδα και την επιδερμίδα με τάση για ακμή.  Βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων και των υπολειμμάτων του μέηκαπ ενώ η εξειδικευμένη σύνθεσή της με σαλικυλικό οξύ και εκχύλισμα φλοιού ιτιάς βοηθά στην άμεση ανανέωση της υφής του δέρματος και σε μια ματ εμφάνιση χωρίς να ξηραίνει ή να προκαλεί αίσθημα τραβήγματος. 

ΒΗΜΑ 2 

STABILIZING RESURFACING ESSENCE 100ml

Το απόλυτο essence στο οποίο χρειάζεται να στραφείτε για ρύθμιση της λιπαρότητας αλλά και αποκατάσταση της υγρασίας και της ελαστικότητας στο δέρμα με ένα ισχυρό κοκτέιλ ενυδατικών του παραγόντων. Ανανεώνει την επιδερμίδα με ήπια αλλά και προοδευτική απολέπιση. Ρυθμίζει την περίσσεια λιπαρότητας και την ανεπιθύμητη γυαλάδα της ώστε να κάνει ματ την επιδερμίδα και να μειώσει το μέγεθος των διεσταλμένων πόρων. Βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων και των μαύρων στιγμάτων.

STEP 3

STABILIZING OIL-FREE GEL CREAM 50ml

Ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με έναν προσεκτικό συνδυασμό πρεβιοτικών και συστατικών που ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος, που βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας. Ελέγχει τη γυαλάδα, τους διευρυμένους πόρους και τα μαύρα στίγματα. Δεν περιέχει έλαια, απορροφάται πολύ γρήγορα και παρέχει ένα ματ τελείωμα. Είναι ιδανική για το μεικτό, το λιπαρό και το δέρμα με τάση ακμής. I

Τρόπος Χρήσης

STABILIZING CLEANSING MASK

ΩΣ KAΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ: Βρέξτε το πρόσωπό σας και απλώστε μια λεπτή στρώση από το προϊόν, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε απαλό μασάζ, εστιάζοντας στις πιο λιπαρές περιοχές. Αφαιρέστε με ζεστό νερό. 

ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ: Απλώστε μια στρώση από το προϊόν σε στεγνό πρόσωπο (ή μόνο στις λιπαρές περιοχές), αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 5-10 λεπτά και αφαιρέστε με ζεστό νερό. 

STABILIZING RESURFACING ESSENCE

Εμποτίστε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ με αυτή τη λοσιόν και εφαρμόστε την στο πρόσωπο και τον λαιμό, πρωί και βράδυ (αποφεύγοντας την επαφή με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών).

STABILIZING OIL-FREE GEL CREAM

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μετά τον ορό σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express