STABILIZING PURIFYING CONCENTRATE

Natura Bissé - Ορός εξισορρόπησης λιπαρότητας, ατελειών και πόρων

91,00€

NB31D367

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Το λιπαρό, μικτό και προβληματικό δέρμα συνήθως εμφανίζει συγκεκριμένα προβλήματα: στίγματα, διευρυμένους πόρους, γυαλάδα ή ερυθρότητα. Αυτός ο συμπυκνωμένος ορός στοχεύει στην αντιμετώπιση όλων αυτών των ανησυχιών ταυτόχρονα—βοηθά στην εξισορρόπηση της περίσσειας λιπαρότητας για να διατηρήσει μια υγιή επιδερμίδα.

Τελειοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας του λιπαρού ή ακνεΐκού δέρματος με το Stabilizing New Skin Challenge Set. Το τελευταίο τελετουργικό τριών βημάτων της Natura Bissé μεταμορφώνει το δέρμα σε 28 ημέρες, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε μια υγιή επιδερμίδα με λιγότερες ατέλειες. Ανακαλύψτε το τελετουργικό εδώ.

Περιγραφή

Αυτή η σμηγματορρυθμιστική σύνθεση χωρίς έλαια περιλαμβάνει μερικά από τα αγαπημένα συστατικά του λιπαρού δέρματος, όπως η νιασιναμίδη, το σαλικυλικό οξύ και τα πρεβιοτικά.

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά πριν από την καθημερινή σας κρέμα για να κρατήσετε μακριά τη γυαλάδα και τις επίμονες ατέλειες και για να απολαύσετε ανανεωμένη ματ επιδερμίδα. Η ειδικά μελετημένη σύνθεση που ελέγχει τη λιπαρότητα όχι μόνο αποκαθιστά την απαλότητα και τη φρεσκάδα, αλλά παρέχει επίσης αποτελεσματικά συστατικά για να απαλύνει την όψη των πόρων, να καταπολεμήσει τα μαύρα στίγματα και να βελτιώσει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα, ενώ ελαχιστοποιεί παράλληλα την αίσθηση δυσφορίας και σύσφιξης.

Δραστικά συστατικά

Νιασιναμίδη, εκχύλισμα polyporus officinalis και ολιγοσακχαρίτες φακής.

Αυτός ο συνδυασμός έχει αποδεδειγμένα οφέλη για τον έλεγχο της λιπαρότητας που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων στιγμάτων, των κηλίδων και άλλων ατελειών.

Σαλικυλικό οξύ

Προωθεί τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος για μια λεία, απαλή επιδερμίδα με πιο σφιχτούς πόρους.

Pro-skinbiome

Αυτός ο ισχυρός παράγοντας λειτουργεί σε πολλά επίπεδα για να καταπολεμήσει τον πολλαπλασιασμό των ακαθαρσιών που οδηγούν σε σπυράκια.

Φυτικό Πρεβιοτικό Σύμπλεγμα

Εξισορροπεί και θρέφει τη χλωρίδα του δέρματος για να εξασφαλίσει συνθήκες για υγιή και όμορφη επιδερμίδα.

Ζυμωμένο εκχύλισμα natto

Πλούσιο σε κολλαγόνο, αμινοξέα και ισοφλαβόνες, αυτό το αντιγηραντικό συστατικό βοηθά στην αποκάλυψη του εύκαμπτου, λαμπερού και εξαιρετικά ενυδατωμένου δέρματος.

Συστατικά

Water (Aqua), Niacinamide, Ethylhexyl Stearate, Silica, Butylene Glycol, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Propanediol, Salicylic Acid, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Inulin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Artemisia Annua Leaf Extract, Arctium Majus Root Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Glycerin, Propylene Glycol, Dextrin, Polydextrose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Amylopectin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polylysine, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Citral, Caramel, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700). (230324)

 Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιήστε καθημερινά, πρωί και βράδυ, σε καλά καθαρισμένο και τονωμένο δέρμα. Απλώστε μερικές σταγόνες στο δέρμα σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εστιάστε στη ζώνη Τ ή σε περιοχές με περισσότερες ατέλειες. Συνεχίστε με την συνηθισμένη σας κρέμα.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Ιδανικό ως διάλυμα θεραπείας σοκ σε περιόδους που το δέρμα αισθάνεται περισσότερη λιπαρότητα, επιρρεπές σε ελαττώματα ή ανισορροπία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή μόνο στη ζώνη Τ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express