ESSENTIAL SHOCK INTENSE RETINOL NIGHT RENEWAL

Natura Bissé - Ορός σύσφιξης και ανανέωσης 

218,00€

NB31D371

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Αυτός ο ορός νύχτας προσφέρει όλη τη δύναμη της ρετινόλης.. αλλά ενισχυμένη. Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με το συστατικό Bakuchiol, μια φυσική δραστική ουσία παρόμοια της ρετινόλης, χωρίς όμως τις πιθανές παρενέργειες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανανεώνετε το δέρμα σας καθημερινά. Η σύνθεση  περιλαμβάνει επίσης γλυκολικό οξύ, matrixyl, πρωτεογλυκάνες και κολλαγόνο για πρωτοφανή συσφικτική δράση.

Χωρίς γλουτένη, χωρίς  έλαια.

Κύρια οφέλη:

Επαναφορά νεότητας: Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, τις κηλίδες και άλλα σημάδια γήρανσης.

Ανανέωση: Απολεπίζει και ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος.

Σύσφιξη: Καταπολεμά τη χαλάρωση και προσφέρει αποτέλεσμα ανύψωσης.

Αποκατάσταση: Επαναφέρει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και ενισχύει τον φραγμό του δέρματος

Περιγραφή

Για τους έμπειρους λάτρεις της ρετινόλης είτε για όσους έχουν πρόσφατα ενσωματώσει αυτό το σύγχρονο συστατικό στη ρουτίνα τους, αυτός ο συμπυκνωμένος ορός είναι απαραίτητος σε κάθε νεσεσέρ. Η εξειδικευμένη του σύνθεση έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να επιτύχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και απαλότητας. Νύχτα με τη νύχτα, η θεραπευτική δράση ωφελεί το δέρμα σας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, καθώς προωθεί μια φυσική διαδικασία ανανέωσης για πιο ομοιόμορφη και σφριγηλή επιδερμίδα. Κάθε πρωί, ξυπνήστε με πιο απαλό και πιο λαμπερό δέρμα με λιγότερα σημάδια χαλάρωσης και ρυτίδων.

Είναι ιδανικός για:

  • Νεανικό δέρμα με σημάδια πρόωρης γήρανσης.
  • Ώριμη επιδερμίδα που χρειάζεται ενίσχυση σφριγηλότητας.
  • Δέρμα με ορμονικές ανισορροπίες.
  • Για να βελτιώστε τα αποτελέσματα της θεραπείας κατά των μαύρων κηλίδων.
  • Διόρθωση της όψης ουλών, σημαδιών, ατελειών μετά την ακμή.
  • Ως τέλεια θεραπεία που αψηφά την ηλικία.
Δραστικά συστατικά

0,1% Ρετινόλη

Αυτός ο ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας διεγείρει την  ανανέωση του δέρματος για να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης. Προωθεί επίσης τη παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. 

Γλυκολικό οξύ

Επιτρέπει την αποτελεσματική τακτική απολέπιση για τη βελτίωση της υφής, τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος και τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Matrixyl

Συνδυασμός πεπτιδίων που αυξάνει την ελαστικότητα και παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα ανύψωσης. Η χρήση του έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ποδιών της χήνας και γραμμών του μετώπου.  

0,5% Bakuchiol

Με δράση παρόμοια με τη ρετινόλη, ενισχύει τα ορατά αντιγηραντικά οφέλη χωρίς να προσθέτει ευαισθησία.

Aminoessence cocktail                                                                                      

Ένα μείγμα αμινοξέων κολλαγόνου και ελαστίνης συνεργάζονται για να βελτιώσουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.  

Συστατικά

Water (Aqua), Propanediol, Glycolic Acid, Squalane, Dimethicone, Xylitylglucoside, Sodium Hydroxide, Polyacrylate Crosspolymer-6, Alanine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Anhydroxylitol, Arginine, Aspartic Acid, Bakuchiol, Glycine, Histidine, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Isoleucine, Lecithin, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, PCA, Phenylalanine, Proline, Pullulan, Retinol, Sclerotium Gum, Serine, Sodium PCA, Soluble Proteoglycan, Threonine, Valine, Xylitol, Butylene Glycol, Glucose, Glycerin, Dimethiconol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Carbomer, Polysorbate 20, Silica, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool. (231026)

Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε σε καθαρό, τονωμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Ακολουθήστε την κανονική σας ενυδατική κρέμα ή θεραπεία. Το πρωί ολοκληρώνετε πάντα τη ρουτίνα σας με ένα προϊόν που περιέχει SPF 30 ή παραπάνω.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Εάν είστε νέος στη χρήση της ρετινόλης ή έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε κάθε τρείς νύχτες την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια αυξήστε τη χρήση σε κάθε δεύτερη νύχτα.

Συνδυάστε με ενυδατική περιποίησης δέρματος.

Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε αντηλιακά και προϊόντα υπερενυδάτωσης το επόμενο πρωί, καθώς το δέρμα σας μπορεί ναι είναι ευαίσθητο μετά τη χρήση.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση του εντός 72 ωρών από την αποτρίχωση ή την απολέπιση.

Αυξήστε τα αποτελέσματα μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζοντας τη μάσκα Instant Lift Essential Shock Intense για ισχυρή αντιγηραντική δράση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express