COMFORT LEGS BODY OIL View larger

COMFORT LEGS BODY OIL

ALQVIMIA- Λάδι κουρασμένα πόδια. Αποσυμφορεί και αναζωογονεί.

61,00€

ALQAC11416

 0gm

less plus

150ml

Περιγραφή

Ένα βάλσαμο ευεξίας για τα κουρασμένα πόδια που τονώνει, αποσυμφορεί και αναζωογονεί. Το Comfort Legs Body Oil βοηθά στην αύξηση της ροής ενέργειας στα πόδια ενώ ανακουφίζει από τα αισθήματα βάρους και κούρασης. Αυτό το λάδι χαλαρώνει και ηρεμεί το πρήξιμο που προκαλείται από τους μεγάλους περιπάτους, την παχυσαρκία και τις μεγάλες περιόδους ορθοστασίας. Προωθεί την επιστροφή της αιματικής κυκλοφορίας και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα.

Εμπλουτισμένο με τις πιο αγνές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης όπως τα φυτικά έλαια σουσαμιού, αμυγδάλου και φουντουκιού, και μια συνέργεια τονωτικών αιθέριων ελαίων δεντρολίβανου, μέντας, λεμονιού, γκρέιπφρουτ, κυπαρισσιού, μοσχοκάρυδου, άρκευθου και πορτοκαλιού. Τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και επιπλέον αναγέννηση για συνολική φροντίδα του δέρματος.

Τα αιθέρια έλαια δεντρολίβανου, κυπαρισσιού, άρκευθου, μέντας και οι νότες εσπεριδοειδών με βάση το λεμόνι, το πορτοκάλι και το γκρέιπφρουτ μαζί με το μοσχοκάρυδο, ολοκληρώνουν τη συνέργεια των ενεργών συστατικών με αναπόσπαστο αποτέλεσμα για την πλήρη ευεξία των κουρασμένων ποδιών.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, LIMONENE*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, MYRISTICA FRAGANS (NUTMEG) KERNEL OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRAL*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*. * Συστατικά αιθέριων ελαίων.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά το πρωί και το βράδυ με απαλές ανοδικές κινήσεις μασάζ. Εστιάστε κυρίως στους αστραγάλους, τις γάμπες και τους μηρούς. 

Προφυλάξεις: Μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο ή σε άλλες πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. 

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως.

Οι πιθανές αλλαγές χρώματος/αρώματος είναι φυσιολογικές λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λάδι βάσης για απολέπιση ποδιών με θαλασινό αλάτι και συνιστάται ιδιαίτερα για μασάζ και θεραπείες για τα κουρασμένα πόδια στο σπίτι ή στο spa.  

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express