SMOOTH HANDS & NAILS OIL View larger

SMOOTH HANDS & NAILS OIL

ALQVIMIA - Προστατευτικό & θρεπτικό έλαιο για χέρια & νύχια

49,00€

ALQAC71009

 0gm

less plus

60ml

Περιγραφή

Λάδι για τα χέρια και τα νύχια που ενυδατώνει, αποσυμφορεί και αναζωογονεί, ενώ παρέχει λάμψη και θρέψη.

Το SMOOTH HANDS & NAILS OIL είναι κατασκευασμένο από τις πιο αγνές πρώτες ύλες 100% φυτικής προέλευσης. Περιέχει ένα ισχυρό μείγμα φυτικών ελαίων όπως Rosehip oil, St. John's Wort oil, έλαιο από αβοκάντο, jojoba, σησαμέλαιο, αμυγδαλέλεαιο και έλαιο από σπόρους σταφυλιού, τα οποία παρέχουν έντονη ενυδατική δράση και αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ακόμα και το πιο ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα ενυδατώνεται και επομένως η εμφάνισή του αναζωογονείται γρήγορα.

Επιπλέον, τα φυτικά έλαια από σπόρους σταφυλιού, αβοκάντο και σουσάμι αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα και λειτουργούν ως ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν και ελαχιστοποιούν τη φθορά του δέρματος. Τέλος, η συνέργεια των αιθέριων ελαίων (Λεμόνι, Λεβάντα, Μέντα, Ευκάλυπτος, Δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι και Tea Tree) συμπληρώνουν τη φόρμουλα, προστατεύοντας και καταπραΰνοντας καθημερινά το δέρμα των χεριών.

Τρόπος Χρήσης

Για καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε στα χέρια και τα νύχια με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι ιδανικό για την περιποίηση των νυχιών και του δέρματος γύρω από τα νύχια.

Προφυλάξεις: Μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο ή σε άλλες πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. 

Διατηρείστε το προϊόν σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως.

Οι πιθανές αλλαγές χρώματος/αρώματος είναι φυσιολογικές λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express