NATURAL FITNESS BODY OIL View larger

NATURAL FITNESS BODY OIL

ALQVIMIA - Tονωτικό & ανακουφιστικό έλαιο σώματος

57,00€

ALQAC45216

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Το Natural Fitness Body Oil είναι ένα λάδι σώματος που βοηθά στην προετοιμασία των μυών πριν την άσκηση και στην αποκατάστασή τους μετά από αυτήν. 

Η συνέργεια των επιλεγμένων αιθέριων ελαίων από Δενδρολίβανο, Πεύκο, Γεράνι, Θυμάρι και Χαμομήλι βοηθά στην αποκατάσταση των μικρο-βλαβών που συμβαίνουν στους μυς κατά την άσκηση και στην ανακούφιση από τον πόνο από την αθλητική δραστηριότητα. Επιπλέον, οι αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, επανορθωτικές και τονωτικές τους ιδιότητες βοηθούν στην αποκατάσταση των μυών, ανακουφίζοντας από το αίσθημα βάρους και κόπωσης.

Περιγραφή

Η τακτική εξάσκηση οποιουδήποτε τύπου αθλήματος απαιτεί ειδική φροντίδα τόσο για τους μυς όσο και για το δέρμα. Η Alqvimia σας προσφέρει την ιδανική λύση με τη μορφή ενός 100% φυσικού ελαίου περιποίησης και μασάζ.

Το Natural Fitness Body Oil παρασκευάζεται από τις πιο αγνές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης. Βασίζεται στο Αμυγδαλέλαιο που προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και απαλότητα στους ιστούς και σε μια συνέργεια αιθέριων ελαίων με τονωτική και ανακουφιστική δράση. 

Δραστικά συστατικά

Αιθέριο έλαιο πεύκου: Εκτός από πολλαπλές ιδιότητες στις αναπνευστικές παθήσεις, θεωρείται επίσης εξαιρετικό έλαιο για την αντιμετώπιση της κόπωσης του νευρικού συστήματος. Βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος και μπορεί να προάγει την ανακούφιση από τον πόνο, να αντιμετωπίσει τη μυϊκή δυσκαμψία και να βοηθήσει επίσης στην αντιμετώπιση διάφορων μυοσκελετικών και ρευματικών παθήσεων.

Αιθέριο έλαιο χαμομηλιού: Ισχυρό αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες έλαιο.

Η συμβολή των αιθέριων ελαίων από δεντρολίβανο, γεράνι και θυμάρι, παρέχει ζωντάνια, μετατρέποντας αυτό το προϊόν σε ένα εξαιρετικό ενεργειακό έλαιο με επανορθωτικές και αναγεννητικές ιδιότητες για τον μυϊκό ιστό.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, SANTOLINA

CHAMAECYPARISSUS EXTRACT, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*, CITRAL*, EUGENOL*. * Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε με απαλές ανοδικές κινήσεις μασάζ σε όλο σας το σώμα, πριν και μετά την άσκηση σε καθαρό και ελαφρώς βρεγμένο δέρμα μετά το μπάνιο ή το ντους με οποιοδήποτε από τα αφρόλουτρα ALQVIMIA. Συνιστούμε να εφαρμόσετε πρώτα το body toner Rosemary Alcohol ή Queen of Hungary Water.

Προφυλάξεις: Μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο ή σε άλλες πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως. Τοπική χρήση.

*Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή αρώματος λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ποιότητά του.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Είναι ιδανικό για την πρόληψη του πόνου και των μυϊκών κραμπών. Χρησιμοποιήστε το στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, πριν και μετά την άσκηση. 

Εξαιρετικό για να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικό αθλητικό μασάζ. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express