DIAMOND LIFE INFUSION RETINOL EYE SERUM

Natura Bissé - Συμπύκνωμα ανόρθωσης περιγράμματος ματιών

294,00€

NB31A309

 0gm

less plus

15ml

Δράση

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι λεπτή, είναι ευαίσθητη. Επίσης συχνά εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Προσαρμόζοντας ένα από τα πιο επιστημονικά προηγμένα προϊόντα της Natura Bissé σήμερα, το Diamond Life nfusion, συστήνουμε αυτήν εδώ την ισχυρή περιποίηση νυκτός: τον ορό ματιών Diamond Life Infusion Retinol Eye Serum.

Μια θαυματουργή σύνθεση για τα μάτια – ενισχυμένη με βιταμίνη Α – που μειώνει ριζικά τα σημάδια της γήρανσης συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων, την εμφάνιση του «ποδιού της χήνας», του οιδήματος και αυτούς τους τόσο πονηρούς μαύρους κύκλους. Τα αποτελέσματα: βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, ένα εκπληκτικό ανορθωτικό αποτέλεσμα, καθηλωτική σύσφιξη και ριζικά μειωμένο οίδημα.

Μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Παρέχει έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη.

Ελαττώνει το οίδημα και τους μαύρους κύκλους.

 

Δραστικά συστατικά

Μικρο- ενθυλακωμένη ρετινόλη (microencapsulated retinol) που παρέχει σταδιακή αποδέσμευση της βιταμίνης Α μέσα στο δέρμα.

Φυσικός αναζωογονητικός μαγνητίτης Bio-Magnet Nanosomes (συστατικό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας)*, που διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος βελτιώνοντας την όψη και την αίσθηση της σύσφιξης, της φωτεινότητας και της τόνωσης του δέρματος.

Darutoside (φυτικό συστατικό) που δρα συνεργιστικά με αμινοξέα κολλαγόνου για την ιδιότητά τους να αποτρέπουν την απώλεια ελαστικότητας που επηρεάζει άμεσα την ανόρθωση του άνω βλεφάρου.

Ισχυρός συνδυασμός οξειδίου βιταμίνης Κ1, εκχύλισμα από τον φλοιό του δέντρου silk tree και phyticacid που αποσυμφορούν και φωτίζουν δραματικά το δέρμα.

Προηγμένο μείγμα λιπιδίων, φυτικό εκχύλισμα (λευκής ιτιάς) και θρεπτικές ουσίες που χαρίζουν στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί, αποκαθιστώντας την ανανεωμένη λάμψη και ζωντάνια στην περιοχή των ματιών.

(*) U.S Patent 10,993,905

Χωρίς οινόπνευμα, γλουτένη, έλαια και parabens.

Συστατικά

Water (Aqua), Glycerin, Propanediol, Cyclopentasiloxane, Sodium Acrylates Copolymer, Betaine, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Arginine, Glyceryl Linolenate, Phytonadione Epoxide, Sodium Phytate, Darutoside / Sigesbeckia Orientalis Extract, Lactic Acid, Retinol, Iron Oxides (CI 77499), Phospholipids, Lecithin, Dimethicone Crosspolymer, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Ethylhexylglycerin, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, alpha-Isomethyl Ionone. Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του. 

Τρόπος Χρήσης

Πρώτα καθαρίστε διεξοδικά και τονώστε το δέρμα σας. Πιέστε μια αντλία από το προϊόν στα ακροδάχτυλά σας και θερμάνετέ την με τα δάκτυλα. Έπειτα εφαρμόστε τον ορό σε συγκεκριμένα σημεία: στην περιοχή των ματιών, στα άνω βλέφαρα, στο «πόδι της χήνας».

Κάνετε απαλό μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών ταμπονάροντας με τα ακροδάχτυλά σας έως ότου απορροφηθεί εντελώς.

Συνεχίστε με την κρέμα ματιών σας.

 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Για εσάς που θέλετε να μειώσετε την εμφάνιση του «ποδιού της χήνας»: απλώστε το προϊόν κατά μήκος της ρυτίδας και κάνετε απαλές κυκλικές ανατρίψεις με τα δάχτυλά σας ενώ παράλληλα υποστηρίζετε το δέρμα της περιοχής με δύο δάχτυλα.

Για εσάς που θέλετε να αντιμετωπίσετε το οίδημα και τους μαύρους κύκλους: κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών. Αυτό βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και στην οξυγόνωση των μυών της περιοχής. Βοηθά επιπλέον στην αποφυγή κατακράτησης υγρών και της ανάπτυξης των μαύρων κύκλων.

Αυτό το προϊόν περιέχει ρετινόλη που μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία του δέρματός σας στον ήλιο για αυτό το λόγο εφαρμόστε αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας SPF καθημερινά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express