INTENSIVE REJUVENATING BODY OIL View larger

INTENSIVE REJUVENATING BODY OIL

ALQVIMIA- Έλαιο σώματος για ώριμο ή ταλαιπωρημένο δέρμα

66,00€

ALQAC65216

 0gm

150ml

Δράση

Το INTENSIVE REJUVENATING BODY OIL καθυστερεί τον εκφυλισμό των κυττάρων του δέρματος και αυξάνει την αναγεννητική τους ικανότητα, επιτυγχάνοντας μια νεότερη, απαλότερη και πιο λεία επιδερμίδα. Αποτελεί το τέλειο θρεπτικό βάλσαμο για το ταλαιπωρημένο δέρμα καθώς επαναφέρει τη φυσική ομορφιά του. Eίναι ιδανικό κυρίως για το ώριμο δέρμα.

Περιγραφή

Ο σκοπός αυτού του ελαίου σώματος είναι να αναζωογονήσει το ώριμο δέρμα ενυδατώνοντάς το και θρέφοντάς το με έναν 100% φυσικό τρόπο. Το INTENSIVE REJUVENATING BODY OIL μας βοηθά να ανακτήσουμε την ομορφιά ενός βελούδινα απαλού και ορατά αναζωογονημένου δέρματος.

Χάρη στο συνδυασμό ρητινών και αιθέριων ελαίων το INTENSIVE REJUVENATING BODY OIL προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα.

Αυτή η θεραπεία για το σώμα είναι δημιουργημένη χρησιμοποιώντας αλχημικές μεθόδους που συμπεριλαμβάνουν τη διαβροχή ρητινών και αρωματικών δέντρων όπως το σανδαλόξυλο, το μύρο και η βενζόη, μαζί με τα εκπληκτικά αιθέρια έλαια του λεμονιού, της παλμαρόζας, του γερανιού, του μύρου και του λιβανιού. Αυτό το μείγμα «αποσταγμάτων νεότητας» βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας στο δέρμα, με τις αντιγηραντικές ιδιότητες του μύρου και του λιβανιού να έχουν ανακαλυφθεί από αρχαίους πολιτισμούς.         

Δραστικά συστατικά

Η σύνθεσή του βασίζεται στο αμυγδαλέλαιο σε συνδυασμό με τις ρητίνες από λιβάνι, μύρο και βενζόη, σανδαλόξυλο και εκχύλισμα από τη ρίζα της ίριδας καθώς και μια συνεργία αιθέριων ελαίων λεμονιού, πορτοκαλιού, petitgrain, λιβανιού, μύρου, παλμαρόζας, γερανιού, κέδρου, περγαμόντου και λεμονόχορτου.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) WOOD EXTRACT, IRIS GERMANICA ROOT EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, BOSWELLIA CARTERII RESIN EXTRACT, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, LIMONENE*, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL,BOSWELLIA CARTERII OIL, COMMIPHORA MYRRHA RESIN, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CEDRUS ATLÁNTICA BARK OIL, GERANIOL*, LINALOOL*, COUMARIN*, EUGENOL*, FARNESOL*. * Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε το Intensive Rejuvenating Body Oil καθημερινά με ένα ήπιο μασάζ ανοδικών κινήσεων, σε όλο το σώμα, μετά από το μπάνιο ή το ντουζ. Συστήνουμε προηγουμένως τη χρήση μιας τονωτικής λοσιόν σώματος της Alqvimia, το Rosemary Water ή το Queen of Hungary Water ώστε να διευκολυνθεί η απορρόφηση του λαδιού σώματος στο μέγιστο.

Προφυλάξεις: Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από την απευθείας έκθεση στο φως. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Τυχόν αλλαγές στο χρώμα ή το άρωμα του προϊόντος μπορεί να προκύψουν εξαιτίας των φυσικών συστατικών, πάραυτα δεν επηρεάζεται καθόλου η ποιότητά του.

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express